12,55 Korting!


Beleef een waanzinnige dag met het hele gezin en kom ook naar het Avonturenpark Hellendoorn in Overijssel. Boek hier je tickets voor het Avonturenpark met 39% korting van 32,50 voor slechts 19,95. Dat scheelt je dus al gauw 12,55 per ticket!  En kom heerlijk genieten van meer dan 30 Top attracties, wervelende shows en prachtige evenementen!

Klik hier om je tickets voor het Avonturenpark in Hellendoorn te bestellen.

Avonturenpark Hellendoorn:

In het Avonturenpark in Hellendoorn staan meer dan 30 super attracties op je te wachten. Van diverse achtbanen zoals de Tornado tot de spetterende wildwaterval Sungai Kalimantan en van de Rioolrat tot en met Het Galjoen. Ook aan de jongste bezoekers is gedacht. Speciaal voor hen is er Dreumesland en uitvoeringen in het Gouden Theater door Kareltje en Jasmijn. In Avonturenpark Hellendoorn hoef je je nooit te vervelen, maar durf jij deze top atracties aan?

Plezier voor jong en oud in Avonturenpark Hellendoorn

Dreumesland:

Speciaal voor de kleintjes is er een apart klein parkje in het grote Avonturenpark, genaamd Dreumesland. Hier ben je kun je je lekker uitleven en ben je welkom tot een maximale hoogte van 1 meter 20. Alle attracties die zich in Dreumesland bevinden zijn namelijk geschikt voor kinderen tot 1 meter 20. In Dreumesland kunnen de kinderen onder andere zelf een vliegtuig besturen, op de rug van een zwaan over een vijver varen en rijden op een paard.

Bella’s Swing Paleis:

Hier kunnen de allerkleinsten tot 1 meter 20 onbevangen dansen, meezingen en heerlijk een feestje vieren op en met populaire kinderliedjes. Baba en Bella de mascottes van Avonturenpark Hellendoorn zullen gezellig meedansen. Baba en Bella wonen zelf in de Berenboom. Bij de Berenboom kun je meedoen aan leuke aktiviteiten zoals hinkelen en de paddenstoelendans.

Hou jij het droog in de wildwaterbaan in Avonturenpark Hellendoorn?

Kareltje en Jasmijn:

De gehele familie is welkom in het Gouden Theater. Hier ontvangen Kareltje en Jasmijn je en nemen je mee in hun doldwaze en vooral komische avonturen. Kareltje de vrolijke kok die stapelgek is op slagroom taarten en Jasmijn, eigenaresse van Hotel 999.

Kareltje en Jasmijn in hun eigen theater in Avonturenpark Hellendoorn

Nieuwe Attracties:

Inmiddels alweer enige tijd een succes is RidderStrijd: een achtbaan met draaiende karretjes, diverse haarspeldbochten en een imposante burcht als decor. Ook is het leuk om een bezoek aan dit park te combineren met Aquaventura Slidepark. Dat is een outdoor waterpark met 11 spectaculaire waterglijbanen ín Avonturenpark Hellendoorn. De entree tickets hiervoor zijn verkrijgbaar aan de kassa voor 4,00 per stuk. Overigens kan het Slidepark alleen worden bezocht in combinatie met een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn

Klik hier om je tickets voor het Avonturenpark in Hellendoorn te bestellen.

Avonturenpark Hellendoorn in de Vakantie:

Het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als je dit fantastische pretpark in je vakantie kunt bezoeken. Of je combineert het samen met een weekeindje of midweek Twente. Klik hier om je vakantiehuis Twente te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 29 april t/m vr 5 juli 2024

Openingstijden

De openingstijden verschillen per seizoen en per dag.
Kijk op de website voor de juiste openingstijden

Prijs

Van 32,50 voor slechts 19,95
Gratis toegang voor kinderen tot en met 2 jaar

Locatie

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com