Nieuwe lokatie!


Big Insects! Heb je van alles met insecten? Of heb je juist helemaal niets met die kleine beestjes, maar ben je wel nieuwsgierig. Kom dan maar eens naar de nieuwe lokatie. Dit jaar wordt deze expositie gehouden op het terrein van het overbekende Paleis Soestdijk in Baarn. Daar kunnen ze je van alles vertellen en leren over het gevarieerde leven van allerlei insecten.

Klik hier om je entree tickets voor Big Insects, op het terein van Paleis Soestdijk te bestellen.

Big Insects:

Laat je door Miro en Kreek dor het grote avontuur leiden van de wondere wereld van insecten. Grijp ook deze unieke kans en kom oog in oog te staan met levensgrote insecten. Deze insecten hebben zich daar bij elkaar verzameld. En leven daar deze zomer bijzonder harmonieus bij elkaar. Terwijl je door hun wereld stapt, kun je van alles leren over hun manier van leven. Natuurlijk ook van hun schitterende schoonheid en unieke leefomgeving.

Big Insects in Natura Docet Wonderryck

Wat te doen bij Big Insects:

Als je eenmaal bent toegetreden tot deze wereld van Big Insects, voel je je net zo groot, of liever net zo klein, als deze insecten zelf. Oftewel je hebt jezelf betoveren en net zo klein laten als de beestjes. Om weer terug te kunnen gaan naar de grote mensen wereld, zul je de puzzel op moeten lossen. Want binnen de betovering ben je net zo groot als een lieveheersbeestje, mier of krekel. Lukt het jou om de puzzel op te lossen? Want daarmee verkrijg je namelijk de toverspreuk die nodig is om de verkleining ongedaan te maken. Lukt het jou om weer terug te keren naar je normale leven?

Klik hier om je entree tickets voor Big Insects op het terrein van Paleis Soestdijk te bestellen.

Bekijk de wondere wereld van insecten in Natura Docet Wonderryck

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Almere Jungle Dierenpark in Almere, Zoo Veldhoven en Bijzonder Dierenpark ZieZOO in Volkel.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 14 juli t/m zo 22 augustus 2021

Openingstijden

Dagelijks 10.00 - 17.00 uur

Prijs

12,95
Van 17,50 voor slechts 12,95
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Paleis Soestdijk
Amsterdamsestraatweg 1
3744 AA Baarn
Meer informatie / boeken


Booking.com