41% Korting!


Als je het aandurft om oog in oog komen te staan met dinosaurussen, kom dan deze zomer naar het voormalige vliegveld Twente voor het meest spectaculaire Dino Event! Tickets bestel je via Dagjeuitpagina.nl met 41% korting van €14,50 voor slechts €8,50.

Klik hier om je entree tickets voor het Dinopark te bestellen.

Dinopark Twente:

Als jij het aandurft om het Dinopark Twente te bezoeken, vind je op het voormalig vliegveld terrein meer dan 60 levensechte en levensgrote dinosaurussen. Tussen de bomen, bossen, munitieafgravingen en bunkers op het  ruige voormalige militaire terrein brullen en bewegen deze giga monsters zich voort. En jij kunt daarbij zijn.

Experiment:

Het heeft jaren geduurt voordat het zover was. Specialisten van over de hele wereld zijn jaren geleden samen gekomen om dit ultra geheime experiment te laten slagen. De terugkeer van de dinosaurussen. Nagenoeg alle dinosaurus soorten hebben ze weer tot leven weten te wekken en ze zijn dus inderdaad weer terug ………….. Op dit moment leven ze nog achter de grote hekken van het voormalige vliegveld ……………

Imposant en prachtig om te zien in het Dinopark

Kraak de code:

Helaas is het de geleerden niet gelukt om één dinosaurus soort weer tot leven te wekken. Nu zoeken ze nog een dappere vrijwilliger die het lukt om deze laatste code te kraken. Wel iemand die door het grote hek durft te gaan en het terrein te betreden waar de levensgrote en angstaanjagende dinosaurussen wonen en leven. Ga op zoek naar de antwoorden, vind de cijfers en kraak de code.

Durf jij het aan?

Dino ranger diploma:

Ben jij zo stoer dat je het heuse echte dino ranger diploma weet te bemachtigen? Kraak de code en neem het diploma mee naar huis als bewijs en wees de held van het schoolplein!

Kamperen:

Speciaal voor de mensen met stalen zenuwen wordt de mogelijkheid gecreëerd om in het Dinopark te kamperen. Alleen voor de echte diehards…………. living on the edge?

Klik hier om je entree tickets voor het Dinopark te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 13 juli t/m zo 25 augustus 2019

Openingstijden

Dagelijks 12.00 - 20.00 uur

Prijs

€8,50
Van €14,50 voor slechts €8,50

Locatie

Voormalig vliegveld Twente
Vliegveldweg 345
7524 PJ Enschede
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com