4,50 Korting!


Kom ook naar het grootste ijssculpturen festival van Europa en laat je verassen door de adembenemende wereld waarin je terecht ben gekomen als je de expositie ruimte binnen stapt. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu entree tickets bestellen voor het vernieuwde IJsbeelden festival in Zwolle van 17 december 2022 tot en met 5 maart 2023. De korting die je krijgt als je de toegangskaartjes bestelt via deze website loop op tot wel 23%. Je betaald dan geen 19,50 aan de kassa ter plaatse maar slechts 15,00. Je korting is dan al gauw 4,50. En je hoeft ook niet in de rij voor de kassa’s te wachten.

Klik ook hier om je entree tickets voor het IJsbeelden Festival te boeken.

IJsbeelden Festival Zwolle:

Vanuit de hele wereld verzamelen zich de beste ijsbeelden kunstenaars in Zwolle om hun unieke beelden en creaties te maken. Zij gaan aan de slag met circa 275.000 kilogram ijs en circa 275.000 kilogram sneeuw. Bijna niet te bevatten dat uit deze gigantische klompen ijs en sneeuw zulke prachtige sculpturen kunnen worden gecreëerd. Naast het ijs en de sneeuw worden special effects, licht en geluid gebruikt om de creaties nog beter, nog mooier en nog mystieker tot hun recht te laten komen.

IJsbeelden festival Zwolle

Het Thema voor het IJsbeelden Festival:

Dit jaar is het thema voor het IJssculpturen festival “WHAT A WONDERFUL WORLD” in een magische wereld van sneeuw- en ijssculpturen tot wel 6 meter hoog.. Het thema van dit jaar neemt je mee op een adembenemende tocht langs diverse hoogtepunten van deze fantastischer wereld. De preciese inhoud van de sculpturen uit het thema van dit jaar houden we nog even geheim. Kom maar gauw eens langs en overtuig jezelf van een perfecet dagje uit voor jong en oud.

IJsbeelden festival Zwolle

Goed om te weten van het IJsbeelden Festival:

Je moet wel een beetje tegen de kou kunnen. Want de vrieshal waar de expositie wordt gehouden heeft een continue temperatuur tussen de -8 tot -10 graden Celcius. Dus kleed je maar goed warm aan.

De echte stoere bezoekers en diehards kunnen terecht voor een drankje aan de ijsbar. Heerlijk ijskoud genieten van een alcoholische versnapering. Of om weer lekker op te warmen? Durf jij dat aan? Let op: de IJsbar is alleen geopend in de vakanties en de weekenden.

Klik ook hier om je entree tickets voor het IJsbeelden Festival te boeken.

Stedentrip Zwolle:

Een bezoek aan het IJsbeelden festival is ook prima te combineren met een stedentrip Zwolle. Het centrum van Zwolle ligt op ongeveer 7 minuten lopen van de IJsselhallen. De voormalige Hanzestad Zwolle is een ideale plek om gezellig te winkelen, culinair of cultureel te genieten. Mocht je er ook nog een gezellige overnachting in een hotel aan vast willen knopen, kun je hier klikken om je hotel overnachting te boeken in de provincie Overijssel.

IJsbeelden festival Zwolle

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in het kerstcircus en kerstmarkten.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 17 december t/m zo 5 maart 2023

Openingstijden

Van dinsdag tot en met zondag elke dag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.
In de kerst- en voorjaarsvakantie is het IJsbeelden Festival elke dag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur

Prijs

Van 19,50 voor maar 15,00
Kinderen van 4 tot en met 11 jaar van 19,50 voor maar 11,50
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis

Locatie

Nederlands IJsbeelden Festival Zwolle
Rieteweg 4
8011 AB Zwolle
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com