Boek hier je tickets of compleet arrangement voor het Avonturenpark Slagharen.

Meer dan 30 attracties staan te wachten op je! Pffffff wil je ze allemaal uitproberen? Respect hoor! Ook dit jaar hebben we een scala aan attracties en  evenementen. We hebben attracties voor jong en oud, groot en klein. Attracties voor de echte die hards en thrill seekers, maar ook prachtige attracties voor de kleine genieters.

Kom naar het leukste dagje uit in de provincie Overijssel en geniet.

Veel in het park staat in het teken van het “Wilde Westen”. Dat komt nog uit de begin jaren van het attractiepark en is in veel attracties nog terug te vinden. Maar attractiepark Slagharen is zeker niet oubollig, super moderne attracties staan klaar om je adrenaline gehalte tot grote hoogtes te laten stijgen. Wat denk je bijvoorbeeld van de Free Fall. In de Free Fall kun je ervaren hoe het is om gewichtloos te zijn. Val van een hoogte van 40 meter loodrecht omlaag. Met supersonische snelheden stort je naar beneden. Zo snel dat je simpelweg even gewichtloos bent. En voor de echte adrenaline junks is er nog een attractie waarin je gewichtloos wordt, de Enterprise. Van langzaam in het rond tot geleidelijk aan omhoog en uiteindelijk volledig over de kop.

Lengtetabel:

Alle 30 attracties zijn ingedeeld in thrillfactor per lengte. Dat houdt in dat de lengte maatgevend is of je toegang hebt om in een bepaalde attractie te mogen.

Klik hier om je tickets te boeken.

Evenementen:

In de winter organiseren we Miracle of Lights, een lichtjesparade met werkelijk duizenden lichtjes.

Klik hier om je tickets voor Miracle of Lights te boeken.

Miracle of Lights wordt dit jaar van 3 oktober tot en met 6 januari gevierd.

Arrangementen:

Kun je helemaal geen genoeg krijgen van Attractiepark Slagharen, boek dan een compleet arrangement. Verblijf meerder dagen op de camping bij het attractiepark of boek een huisje op het vakantiepark. In beide gevallen is dat inclusief toegang tot het attractiepark.

Klik hier om je arrangement te boeken.

Ook geschikt voor kinderfeestjes, spreekbeurten, groepen, teambuildingsdagen, scholen etc. En onder bepaalde voorwaarden zijn huisdieren toegestaan.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

di 31 juli t/m zo 6 januari 2019

Openingstijden

10.00 - 18.00 uur

Prijzen

Van €29,= voor v.a. €20,30
Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.

Locatie

Attractiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen


Booking.com
Het Laatste Tafeltje