10,01 Korting!


Maak een ontdekkingsreis door het menselijk lichaam en sta versteld. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu hier je entree tickets voor Body Worlds in Amsterdam met 33% korting bestellen. Je bestelt al een ticket van 25,00 nu voor slechts 14,99. Daarmee bespaar je dus al gauw 10,01 per toegangskaartje. En je hoeft ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Breng ook eens een bezoek aan deze unieke en blijvende expositie van meer dan 200 perfect gepreserveerde menselijke lichamen. Deze tentoonstelling is mogelijk gemaakt door Gunter von Hagens revolutionaire proces van plastinatie. Bijzonder geschikt voor jong en oud en ideaal te combineren met een dagje uit in Amsterdam.

Klik hier om je entree tickets voor de tentoonstelling Body’s te bestellen.

BODY WORLDS:

Ga mee op reis en ontdek de unieke wonderen van ons menselijk lichaam. Het thema van deze permanente tentoonstelling is de zoektocht naar het geluk of vind het geluk. Deze spraakmakende expositie van het menselijke lichaam wordt gepresenteerd  in het anatomiemuseum BODY WORLDS in hartje Amsterdam! Het thema van de tentoonstelling brengt uitermate nauwkeurig in beeld wat ons bijvoorbeeld nou gelukkig maakt. En je kunt zien wat het effect hiervan is op onze gezondheid.

Spraakmakende expositie van Body Worlds

Body Worlds Educatief:

BODY WORLDS is een fascinerend en leerzaam museum, met meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen. Voor de professional is het een ultieme manier om eens op andere wijze het menselijk lichaam in al zijn/faar facetten eens op andere wijze en “door een andere bril” te kunnen bekijken. En voor de geïnteressseerde is deze blijvende tentoonstelling bovendien een unieke en vooral boeiende reis door het menselijk lichaam.

Body Worlds

Gezondheid:

Body Worlds brengt onder andere treffend in beeld wat de gevolgen van bepaalde levenswijzes zijn voor het lichaam. Wat het doet met bepaalde organen en hoe ziet dat er dan vervolgens uit? Deze tentoonstelling toont ook de kracht, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het menselijk lichaam. En bovendien hoe complex wij eigenlijk in elkaar zitten. Maar ook het hoe en waarom. Al met al erg interessant en vooral bijzonder leerzaam.

Wist je dat?

Wist je overigens dat Body Worlds tot de nummer 8 van beste uitjes museum in Amsterdam is verkozen door Tripadvisor?

Klik hier om je entree tickets voor de tentoonstelling Body’s te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Een bezoek aan Body’s is ideaal om te ondernemen tijdens een leuke stedentrip naar Amsterdam. En een stedentrip is pas echt geslaagd met een gezellige of romantische hotelovernachting. Klik hier om je hotelovernachting te boeken.

Een unieke manier om de stad te verkennen is met de spectuculaire Splashbus. Met deze amfibie bus maak je een circa 60 minuten durende tocht langs de vele bezienswaardigheden. Onder andere vaar je met de bus over het water! Klik hier om je entree tickets voor de Splashbus te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 4 februari t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

10.00 - 22.00 uur

Prijs

Personen vanaf 19 jaar van 25,00 voor slechts 14,99
Kinderen van 6 tot en met 17 jaar van 13,50 voor slechts 9,99
Gratis toegang voor kinderen tot en met 5 jaar

Locatie

BODY WORLDS
Damrak 66
1012 LM Amsterdam
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com