Grazende Zwaan is een nieuw festival in de Haarlemmermeer voor jong en oud, met theater en meer in de polder. Een vrolijk en bijzonder programma in en rond een monumentale boerderij, van de familie Molenaar. Het gebied hier is in transitie en de boerderij en het land wordt in de toekomst een landgoed: Kleine Vennep (naar de huidige naam van de boerderij)

Op de boerderij kun je je de hele dag vermaken, zowel volwassenen als kinderen. Naast diverse theatervoorstellingen zijn er doe-activiteiten, is er lekkers te eten en te drinken (en op zondag kun je een bring your own picknick doen; wij zorgen voor de tafels!), is er muziek en bak je zelf je frietje.

Geschikt voor: Familie
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

Openingstijden

vr 15 sept: 17:00 - 21:00
za 16 sept: 14:00- 22:00
zo 17 sept : 11:00 - 18:00

Prijs

Gratis
De meeste activiteiten en voorstellingen zijn gratis te bezoeken. Voor een aantal locatievoorstellingen koop je als volwassene een ticket voor een klein prijsje. Voor kinderen koop je een 0-euro ticket: er is voor kinderen gratis toegang, ook voor de voorstellingen. Tickets zijn te koop via deze website, bij elke voorstelling. Bekijk het programma! De transactiekosten zijn 2,- euro per bestelling.

Locatie

Kleine Vennep
Hoofdweg, 1041
2152 LJ Nieuw-Vennep


Booking.com