15,00 Korting!


Binnenkort is het inmiddels alweer 50 jaar geleden dat The King himself, oftewel Elvis Presley een legendarisch optreden gaf vanuit Hawaii. Met dat optreden schreef Elvis Presley geschiedenis. Dat befaamde optreden werd namelijk via de sateliet uitgezonden. Daardoor konden wereldwijd miljoenen mensen meegenieten van dit unieke concert. Een kwart van de wereldbevolking kon meekijken. Dit legendarische concert wordt daarom herdacht via 2 optredens “Aloha from Hawaii” in Deventer en Nieuwe Niedorp. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super goedkope entree tickets bestellen voor die optredens, met een korting van wel 46%. Een toegangskaartje voor dit optreden bestel je al via deze website voor 17,50 in plaats van 32,50 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dan al gauw 15,00 per entree ticket. En je hoeft ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je entree ticket voor Aloha from Hawaii in Deventer of Nieuwe Niedorp te bestellen.

Aloha from Hawaii:

Op 8 en 9 september kun jij er bij zijn! Dan speelt Alexander Broussard, met zijn band legendarische Elvis Presley nummers in Deventer en in Nieuwe Niedorp. Het is namelijk ongeveer 50 jaar geldeen dat The King furore maakte met dit optreden vanaf Hawaii. Broussard, die je vast wel kent van het prachtige SBS6 programma, The Tribute, zal dat weekeind legendarische nummers van Elvis terug brengen naar het podium. Maar maak je absoluut geen zorgen! Het gaat om de ster en zijn muziek, dus geen verkleedpartijen en karikaturen. Blijft over een prachtig muzikaal eerbetoon aan misschien wel de grootste artiest die we ooit gehad hebben.

Aloha from Hawaii

Wat kun je verwachten van Aloha from Hawaii:

Alexander Broussard zal zelf plaats nemen achter de piano. Lead vocalist Johnny E. staat hem bij en zingt de bekende nummers van The King. Beiden worden begeleid door een swingende ritmesectie, twee gitaristen, een voltallige blazerssectie en backing vocalisten. Met dit 12-koppige orkest brengt Alexander eenmalig een muzikale hommage aan Elvis Presley’s Aloha From Hawaii. Daarbij worden muziek en verhalen over het turbulente leven van de Elvis met elkaar afgewisseld. Kortom: Die combinatie staat garant voor een swingende avond!

Klik hier om je entree ticket voor Aloha from Hawaii in Deventer of Nieuwe Niedorp te bestellen.

Aloha from Hawaii

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPAgina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere theater en bioscoop voorstellingen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 8 t/m za 9 september 2023

Openingstijden

8 september: Chicago Club, Brink 20, 7411 BR Deventer
9 september: Dorpsstraat 79, 1733 AE Nieuwe Niedorp

Prijs

Van 32,50 voor 17,50
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com