Op zaterdag 22 april 2017 is de 45e Ronde van Noord-Holland. Eén van de oudste toertochten van Le Champion is bij veel fietsers favoriet. Met routes langs de mooiste plekjes van de provincie in het voorjaar blijft dit een prachtige voorjaarsklassieker. De bloeiende tulpenvelden, groene polders, historische stolpboerderijen en karakteristieke Noord-Hollandse dorpjes staan ieder jaar garant voor veel fietsplezier. Het is niet voor niks dat deze lenteklassieker al meer dan veertig jaar een succes is.

De Ronde van Noord-Holland kent vier verschillende afstanden. De startlocaties zijn te vinden in Alkmaar, Hoorn en Oostzaan. Voor families, vriendenclubjes en beginnende racefietsers zijn de 40 of 60 km ideaal. Voor de meer getrainde wielrenner zijn er de afstanden 110 en 160 km.

Online inschrijven is mogelijk vanaf maandag 21 november. Inschrijven kan online tot 10 april. Op zaterdag 22 april kun je ook nog na-inschrijven op de start- en finishlocaties, maar dan wordt er een hoger inschrijftarief gevraagd. Er is geen deelnemerslimiet. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan een limiet in de komende jaren wel worden ingevoerd.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

Locatie

Alkmaar, Hoorn, Oostzaan


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com