7,50 Korting!


Voor een totale make over van de inrichting van je huis tot de nieuwste gadgets, moet je beslist eens op de VT Wonen en Design beurs 2022 in Vijfhuizen komen kijken. Daar vind je alles op het gebied van wonen en wooninrichting. Maar ook voor een leuke en gezellige dag mag je langskomen hoor! Je kunt nu via DagjeuitPagina.nl bijzonder goedkope entree tickets bestellen, met een korting van wel 22%. Een toegangskaartje bestel je al via deez site voor maar 17,50 in plaats van 25,00 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 7,50 per toegangs ticket en natuurlijk wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je entree tickets voor de VT Wonen en Design beurs in Amsterdam te bestellen.

VT Wonen en Design beurs 2022:

Hang je er ook zo tegen aan om je ongezellige kamer of verouderde keuken te veranderen of te vervangen? Of heb je misschien geen of te weinig inspiratie? Welke kleuren combineren nu wel met elkaar en welke niet? En wat gaat het worden; klassiek of industrieel? Allemaal vragen waar je mee kunt worstelen en door de bomen het bos niet meer ziet. Maar wees gerust; voor ieder probleem is een oplossing. Kom maar eens kijken tijdens deze unieke beurs in Vijfhuizen. Van dinsdag 4 tot en met zondag 9 oktober kun je daar voor al je wooninrichtingsproblemen en meer terecht.

VT Wonen en Design beurs

Wat kun je verwachten op de VT Wonen en Design beurs 2022:

Tsja….. wat kun je verwachten. Heb je genoeg aan meer dan 25.000 m2 aan wooninspiratie om jouw droomhuis te creëren?! Met meer dan 200 woonmerken. Daaronder zitten bijvoorbeeld ook verrassende nieuwe ondernemingen. Kortom: Dé plek om je heerlijk te verdiepen in de mooiste interieurs, nieuwste woontrends en leukste woonmerken. Oftwel de perfecte plek om inspiratie op te doen. Wist je overigens dat VT wonen dit jaar al 30 jaar bestaat? Dat is een extra reden om er een leuk en vooral gezellig feestje van te maken. Hier moet je beslist geweest zijn!

Klik hier om je entree tickets voor de VT Wonen en Design beurs in Amsterdam te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in meer markten en beurzen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

di 4 t/m vr 7 oktober 2022

Openingstijden

Elke dag open van 10.00 - 17.00 uur.
Op donderdag en vrijdag kun je extra lang genieten tot 21.00 uur.

Prijs

Van 25,00 voor maar 17,50

Locatie

EXPO Greater Amsterdam
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com