Lasertag Amsterdam in Amsterdam West
Lasertag AmsterdamLasertag Amsterdam is een van de leukste uitjes voor zowel particulieren als bedrijven. Bij onze schitterende locatie kunt gratis parkeren en genieten van een hapje en/ of drankje. U kunt Lasertag spelen met 2 tot wel 24 personen tegelijk. Wij beschikken over meerdere velden en we kunnen tot wel 6 verschillende teams in 1 veld laten spelen.
Lasertag Amsterdam is powered by Kunstgras Events en heeft momenteel 2 velden in Amsterdam West. Beide velden zijn op dezelfde locatie. U kunt in ons boekingssysteem direct de beschikbaarheid zien en eventueel een reservering maken.
Lasertag Amsterdam Aankomst en ontvangst
Wij vragen u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn op onze locatie. Wilt u nog even rustig zitten en genieten van een kopje koffie of thee zorg er dan alstublieft voor dat u 30 minuten van te voren aanwezig bent.
De locatie van Lasertag Amsterdam
Lasertag Amsterdam is gevestigd op sportpark De Eendracht in Amsterdam West, u kunt hier gratis parkeren. Er een rechtstreekse bus vanaf Amsterdam Centraal Station, hier vind u de routebeschrijving. U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein, er is plek voor meer dan 100 auto’s.
Lasertag Amsterdam op uw locatie
Naast de eigen locatie van Lasertag Amsterdam, is er nu ook de mogelijkheid om een Lasertag op uw locatie te spelen.
We nemen jullie mee in de spannende wereld van het Laser Tag spel. Tijdens dit spel zullen de teams moeten samen werken terwijl de tegenstander op de loer ligt. Stress, ad-hoc beslissingen nemen en euforie wisselen elkaar af. Think fast, strategisch denken, overleggen, keuzes maken en vooral teamwork zullen uw team de overwinning brengen.
Lasertag Amsterdam Grote groepen
Onze locatie is zowel voor particulieren als voor bedrijven geschikt van 2 tot 500 personen. U kunt u uw Lasertag avontuur combineren met een vergadering, borrel, BBQ, workshop of andere teambuilding activiteiten, Kunstgras Events maakt graag een offerte op maat voor u die aansluit bij uw wensen.

Geschikt voor: GroepenindividueelKinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)
Faciliteiten: EetgelegenheidHonden toegestaanParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkOpeningstijden

09:00 - 22:00

Locatie

Tom Schreursweg 8
1067MC


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com