40,05 Korting!


Na 2 jaren wachten in verband de Corona maatregelen, is het eindelijk weer tijd voor een optreden van de Toppers! De Toppers in Concert vindt plaats op vrijdag 18 en zaterdag 19 november. Die dagen heb je de kans om weer eens uit je dak te gaan met de meezingers van De Toppers. Niet alleen het grootste en het gezelligste, maar ook meest populaire meezing feest van het jaar. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super goedkope entree tickets bestellen met een korting van wel 73%. Een toegangskaartje bestel je via deze site al voor 14,95, in plaats van 55,00 bij de kassa ter plaatse.

Klik hier om je entree ticket voor De Topper in Concert te bestellen.

De Toppers in Concert 2022:

Wist je dat deze editie van De Toppers inmiddels al de 16e editie is? Niet voor niets uitgeroepen tot het grootste, gezelligste en populairste meezing evenement van Nederland. De Toppers bestaan dit jaar uit Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en Jan Smit. Zij zorgen er voor dat het ook dit jaar weer een groots feest gaat worden. Als speciale gasten treden dit jaar onder andere Donnie, Emma Heesters, Rolf Sanchez en Mart Hoogkamer op, om het feest helemaal compleet te maken. Zien we jou daar ook lekker uit je dak gaan?

De Toppers in Concert

Het thema voor De Toppers in Concert 2022:

Net als voorgaande jaren is er ook voor deze editie weer een speciaal thema gekozen. Het thema voor Toppers in Concert 2022 is Happy Together – The Flower Power Edition. De dresscode is dan Flower Power Purple. Dus als je komt, trek dan je meest kleurrijke bloemenoutfit aan. En vergeet vooral die vrolijke hippie-bril niet of kies andere speciale hippie gadgets. Om er samen met De Toppers en ruim 65.000 andere feestvierders een groot groot feest van te maken. Lekker ongedwongen uit volle borst mee te kunnen zingen met ’s werelds grootste hits en de mooiste en lekkerste Hollandse nummers.

Klik hier om je entree ticket voor De Topper in Concert te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken ook naar, of waren geïnteresseerd in meer informatie over activiteiten of evenementen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

vr 18 november 2022

Openingstijden

Deuren open: 19.00 uur.
Begin show: 20.30 uur.
Einde show: 00.00 uur.

Prijs

Van 55,00 voor slechts 25,95

Locatie

Johan Cruijff ArenA
Johan Cruijff Boulevard 1
1100 DL Amsterdam
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com