30% Korting!

Arrangement Loosdrechtse Plassen; Eindelijk worden de Corona maatregelen versoepeld. Grijp dan nu maar meteen je kans. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu Corona Proof en voordelig boeken met wel 30% korting van 113,50 voor maar 79,00.

Klik hier om je voucher voor 3 dagen Loosdrechts Plassen te bestellen.

Loosdrechtse Plassen:

Heerlijk genieten aan het water! Rust, ruimte en er eindelijk eens weer op uit kunnen trekken. Nu te boeken tot eind augustus een 3 daags arrangement naar de Loosdrechts Plassen.

Flecher Hotel Loosdrechtse Plassen:

Je verblijft tijdens dit arrangement in het Fletcher Hotel, wat aan de Loosdrechtse Plassen ligt. Het leuke van dit hotel is dat het een eigen jachthaven heeft. Neem maar eens plaats op een bankje aan de haven en bekijk de ontspannen bedrijvigheid van de bootjes bezitters. Of is het wellicht een goed idee om eens een bootje te huren?

Wat kan ik ondernemen:

Een absoluut heerlijke lokatie voor liefhebbers voor watersport of andere aktiviteiten aan of op het water. Denk bijvoorbeeld eens om lekker langs de waterkant te kuieren. Of bijvoorbeeld lekker ergens op een rustig plekje gaan zitten met een koelbox en ontspannen over het water uit te kunnen kijken. Even helemaal niets moeten en op die manier lekker je hoofd leeg maken. Eén met de natuur en genieten van de wijdsheid van het kabbelende water. Je kunt natuurlijk ook je fietsen mee nemen en leuke en actieve fiets dagtochten ondernemen. Geen fiets meegenomen? Geen probleem, dan huur je er toch één?

Loosdrechtse Plassen

Varen op de Loosdrechtse Plassen:

Een andere leuke optie is het huren van een sloep. Dat is makkelijk en simpel en daar ben je geen vaarbewijs voor nodig. En heb je de zeilkunst onder de knie kun je ook een zeilboot huren en urenlang aktief bezig zijn en genieten op het water. Door de wind en dus milieubewust meegevoerd worden door de natuur.

Vaarbewijs halen:

Voor het huren van de meeste sloepen of zeilboten ben je geen vaarbewijs nodig. Maar natuurlijk is een vaarbewijs altijd fijn om in je bezit te hebben. Dan weet je in ieder geval genoeg van de regelgeving op en om het water. Via dagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig je vaarbewijs halen. Ook is het mogelijk om je marifooncertificaat te behalen.

Klik hier als je je theoriepakket voor het vaarbewijs of marifooncertificaat wilt bestellen.

Behaal nu je Vaarbewijs

Stedentrip Amersfoort of Amsterdam:

Loosdrecht is ook ideaal gelegen voor een dagje stedentrip Amersfoort of Amsterdam. Nu je toch in de buurt bent kun je deze authentieke steden met beiden een prachtig stadscentrum en vele bezienswaardigheden gaan verkennen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in een arrangement op Safari- en Vakantiepark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek en Hotelaanbieding overnachten voor 2 personen voor maar 34,95.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 8 mei t/m ma 31 augustus 2020

Prijzen

Van 113,50 voor slechts 79,00

Locatie

Fletcher Hotel Restaurant Loosdrecht
Oud-Loosdrechtsedijk 253
1231 LZ Loosdrecht
Meer informatie / boeken


Speelgoed met korting


Booking.com