38% Korting!

Waar kun je van alles vinden over zwanger worden, zwangerschap, bevallen en zorg voor je grootste kado? Juist op het In de Wolken Festival 2019 in de Expo Haarlemmermeer van 17 tot en met 19 oktober. Entree tickets kun je nu via Dagjeuitpagina.nl bestellen met een korting tot wel 38% van €15,95 voor maar €9,95.

Klik hier om je entree tickets voor het In de Wolken Festival te bestellen.

In de Wolken Festival 2019:

Het In de Wolken Festival 2019 is the place to be voor aanstaande ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Hier vind je werkelijk van alles over zwanger zijn of worden en alle facetten die daarbij horen. Tijdens het event zullen namelijk meer dan 100 shops en merken aanwezig zijn met een stand, workshop, activiteit ofwel een demonstratie. Het festival is in het bijzonder een leuk en waardevol event voor zwangeren en baby’s.

Bezoek een interessante workshop tijdens het In de Wolken Festival

Wat kun je verwachten:

Een adviesplein waar diverse deskundigen die je op het gebied van hun expertise al jouw vragen kan beantwoorden. Immer voor vele bezoekers is het hun eerste zwangerschap en daarnaast is niet iedere zwangerschap hetzelfde.  Er zijn deskundigen op het gebied van bortsvoeding, dermatologie en gezonde (sport) voeding. Stap ook eens het “Ouders van nu” theater binnen, alwaar leuke voorstellingen, lezingen en boekpresentaties worden gegeven. In het theater kun je zelfs heuse momblogger ontmoeten.

Aandacht voor moeder en kind.

Ontspanning:

Omdat de organisatoren het belangrijk vinden dat er geen beladen maar juist een ontspannen sfeer tijdens het event moet zijn, zullen er live optredens zijn, zwanger proof coctails geserveerd worden en kun je heerlijk je slag slaan tijdens het shoppen. Tijdens het event worden er allerlei zwangerschaps- en baby producten aangeboden. Van eenvoudige kinderwagen tot en met compleet aangeklede kinderkamer. Wellicht ga jij met een super beurs aanbieding naar huis! Ook aan de inwendige mens is gedacht, er staan namelijk diverse foodtrucks.

Klik hier om je entree tickets voor het In de Wolken Festival te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 17 t/m za 19 oktober 2019

Openingstijden

Donderdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 uur – 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 18.00 uur

Prijzen

Van €15,95 voor slechts €9,95 voor personen vanaf 13 jaar
kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang
voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar kun je ter plaatse een ticket kopen à €7,50

Locatie

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com