Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Wordt dit je droomvakantie? Een weekend  of midweek in een chalet in de duinen bij Egmond aan Zee. Is dat niet leuk? Via Dagjeuitpagina.nl kun je deze chalet met 50% voordeel boeken van €438,= voor slechts vanaf €219,=

Ook in de zomervakantie:

Deze aanbieding is geldig voor de periode aankomstdatum 8 juli tot en met aankomst datum 23 augustus. Dus gedurende de gehele zomervakantie!

Klik hier om je chalet in de duinen bij Egmond aan Zee te boeken.

Roompot Egmond aan  Zee:

Tijdens dit arrangement verblijf je in een type Chalet 6a. Dat is een 6 persoons chalet. Dit chalet is praktisch en modern ingericht en van alle moderne gemakken voorzien. Je chalet heeft 3 slaapkamers. In één ervan staat een stapelbed en één heeft een tweepersoons bed. Verder zijn in de keuken een koffiepad apparaat en magnetron aanwezig. Ieder chalet is voorzien van een terras met tuinmeubelen.

Zon, zee, strand en duinen:

Je kunt nu zo lang op het strand blijven als je wilt. Geen last van ellenlange files voor de parkeerplaatsen bij het strand of files van de vertrekkende strandgangers. Vanuit je chalet ben je zo lopend op het strand en mag je blijven zo lang je wilt. Blijf kijken naar de zonsondergang of gezellig samen barbecuen op het strand. De keuze is aan jou.

Wist je dat?

Wist je dat Roompot Egmond aan Zee in 2019 is uitgeroepen door Zoover Award als winnaar en dat het park beoordeeld is met 8.2.

Wat te doen:

Roompot Egmond aan Zee is ideaal vertrekpunt om allerlei leuke trips en uitjes te ondernemen. Je kunt kiezen om alleen voor het strand en allerhande strand aktiviteiten te gaan. Fietsen en wandelen kun je ook meer dan uitstekend in de omgeving. En de steden Alkmaar en Haarlem met hun bezienswaardigheden liggen vlakbij. Maak eens een rondvaart door Haarlem of breng een bezoek aan de beroemde kaasmarkt in Alkmaar.

Klik hier om je tickets voor een rondvaart dor de grachten van Haarlem te bestellen.

Klik hier om je verblijf in de duinen bij Egmond aan Zee te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaan



Wanneer

ma 8 juli t/m vr 30 augustus 2019

Prijs

Vanaf €219,=
Van €438,= voor slechts vanaf €219,=

Locatie

Roompot Vakanties Kustpark Egmond aan Zee
Nollenweg 1
1931 AV Egmond aan Zee






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com