Voor de echte adrenalinejunkies!

Is jouw ultieme wens om ooit nog eens zo vrij als een vogel door de lucht te kunnen zweven? Staat een tandem skydive hoog op je bucketlist? Kom dan naar Texel en laat je wens in vervulling komen en vink deze af van je bucketlist. Boek nu hier je Skydive ervaring onder begeleiding van een ervaren parachutist vanaf 209,00.

Klik hier om je tandem skydive te boeken.

Tandem skydive:

Bij een tandem skydive parachute sprong, ben je bevestigd aan een ervaren instructeur en spring je samen en tegelijk vanaf een hoogte van ongeveer 3 kilometer uit een vliegtuig. Zo kun je zonder je druk te hoeven maken over procedures heerlijk genieten van je vrije val door de lucht. Secondenlang met een snelheid van zo’n 120 kilometer per uur richting aarde suizen. Je instructeur regelt alles met betrekking tot jouw sprong en jouw veiligheid.

Tandem Skydive op Texel

De vrije val duurt ongeveer 30 seconden, waarna de parachute zich boven je ontplooit. Vanaf dat moment is de valsnelheid behoorlijk verminderd en kun je genieten van een prachtig uitzicht! Een van de grootste en meest veelzijde natuurgebieden van Nederland ligt onder je. En vanaf die hoogte kun je fantastisch uitkijken over het grootste waddeneiland, Texel, het Wad en de Noordzee. Geen lawaai meer, geen herrie, alleen de wind die door je parachute en koorden waait. Langzaam zweef je weer terug naar de aarde. Als je weer veilig geland bent kun je deze fantastische ervaring van je bucketlist afstrepen.

Klik hier om je tandem skydive te boeken.

tandem skydive

Dat smaakt naar meer:

Is deze tandem skydive sprong je zo goed bevallen en het smaakt naar meer? Een volledige AFF parachutisten opleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Leer in een week tijd zelf parachute springen Een compelet cursus kun je op Texel al volgen voor €1195,=. Tijdens deze cursus volg je een theoretisch gedeelte, gevolgd door 7 parachute sprongen uit een vliegtuig. De cursus duurt circa een week.

Klik hier om je volledige AFF parachutisten opleiding te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van deze website keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in het maken van een ballonvlucht op diverse lokaties en het maken van een helikopter vlucht inclusief rijden op een Segway.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 10 maart t/m zo 25 oktober 2020

Openingstijden

In de zomermaanden van zondag tot en met vrijdag geopend van 09.30 - 18.00 uur
Op zaterdag geopend van 08.30 - 18.00 uur
In de wintermaanden alleen op zaterdag geopend van 10.00 - 16.00 uur

Prijzen

Vanaf 209,00

Locatie

Skydive Texel
Postweg 128
1795 JS De Cocksdorp
Meer informatie / boeken


Speelgoed met korting


Booking.com