2,50 Korting!


Museum of Prostitution op de wereldberoemde Wallen in Amsterdam. Stap binnen in de intrigerende wereld van de prostitutie. Beleef de wereld van de werkers in de prostitutie industrie en haar klanten en vergroot je kennis van de prostitutie industrie. Durf jij het aan? Via DagjeuitPagina.nl kun je nu tickets met een leuke korting bestellen. Je bestelt namelijk al entree tickets voor 14,50 in plaats van 17,00 aan de kassa’s ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 2,50 oftewel een korting van wel 15%. Dat scheelt je daarnaast nog eens wachten in de rijen voor de kassa. Kom en ontdek ook de bijzondere de wereld van de Amsterdamse wallen.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Red Lights Secrets Museum of Prostitution te bestellen.

Red Light Secrets Museum of Prostitution:

Het Red Light Secrets museum ligt midden in het prostitutie gebied van Amsterdam. In dit museum wordt een tipje van de sluier opgelicht van het geheim en het taboe wat er omtrent prostitutie in zijn algemeenheid heerst. Het museum is bovendien gevestigd in een erg toepasselijk monumentaal grachtenpand wat in de 17eeeuw bekend stond als bordeel. Overigens ligt vlakbij het museum pand, het oudste gebouw van Amsterdam, daterend uit 1213.

museum of prostitution

Wat kun je verwachten in het Museum of Prostitution:

Wat kun je onder andere verwachten in een prostitutie museum? Onder andere kun je eens zelf ervaren hoe het is om “achter het raam” te zitten. Daar mag je zelfs een foto van (laten) maken. Verder kun je ervaringen lezen die zijn opgetekend door klanten van de prostituees. Deze ervaringen zijn erg openhartig en kunnen daarom door sommigen onder ons kunnen als schokkend ervaren worden! Durf jij het aan om je eigen ervaring ertussen te plaatsen? En natuurlijk kun je ook eens een peeskamer van binnen bekijken. Hoe ziet dat eruit, wat voor “speelgoed” kun je in een peeskamer aantreffen en als je durft mag je zelf aan het werk met zwepen en kettingen. En wil je alles eens in het echt meemaken; je zit middenin het “red light district” en keuze is er genoeg!

Oudste beroep ter wereld:

In het museum kun je onder andere luisteren naar de verhalen en geheimen die zijn verteld door de dames uit het werkveld van het oudste beroep ter wereld zelf. Kom maar eens kijken achter de gordijnen van deze geheime wereld. Verlaat jij het pand met rode oortjes?

Audiogids:

Een audiogids is inbegrepen in deze deal en verkrijgbaar in de Engelse, Nederlandse, Duitse, Franse, Spaanse en Italiaanse taal.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Red Lights Secrets Museum of Prostitution te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar, of waren geïnteresseerd in andere uitjes voor een Dagje Amsterdam.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

za 16 september t/m zo 31 december 2023

Openingstijden

Zondag - Donderdag: 11.00 - 22.00 uur
Vrijdag - Zaterdag: 11.00 - 23.00 uur

Prijs

Van 17,00 voor slechts 14,50

Locatie

Red Light Secrets Museum of Prostitution
Oudezijds Achterburgwal 60
1012 DP Amsterdam
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com