5,00 Korting!


Rondvaart Haarlem; Bekijk de historische stad Haarlem eens vanaf de kant van het water. Bestel hier je entree tickets en stap aan boord voor een leerzame trip over het water van de rivier De Spaarne. Goedkope tickets bestel je nu via DagjeuitPagina.nl met wel 25% korting van 19,95 voor slechts 14,95.

Rondvaart Haarlem vanaf het Boothuys:

In Haarlem tegenover het bekende Teylers Museum ligt het Boothuys, de plaats waar vandaan de boot vertrekt voor een circa 50 minuten durende rondvaart over de rivier De Spaarne. Kom je ook optimaal genieten van de stad en haar rijke geschiedenis?

Klik ook hier om je tickets voor de grachten rondvaart Haarlem te boeken.

Historisch Haarlem:

Maak een trip met de boot door de grachten van historisch Haarlem. Tijdens je tocht kun je bijvoorbeeld allerlei historische panden, prachtige herenhuizen, molens en bruggen aan je voorbij zien glijden. Je boottocht is onder begeleiding van een ervaren schipper. Hij kan je van alles vertellen over Haarlem, haar geschiedenis, de prachtige gebouwen die je zult tegenkomen, de grachten waar je doorheen vaart en waarom de grachten in een sterpatroon zijn aangelegd. Hij weet allerlei leuke en interessante feitjes en weetjes.

De boot tijdens de Rondvaart Haarlem:

De boot is speciaal ontworpen voor dit soort rondvaarten. Daardoor kun je alles goed zien en maak je mooiste foto’s. Als het weer goed is, kan het dak ook open en kun je de bezienswaardigheden nog beter bekijken, maar ook de geluiden van de historische stad beter horen en de verschillende stadse geuren ruiken. En natuurlijk worden je foto’s met open dak ook veel mooier.

Live gids en audiotour:

Je tocht wordt begeleid door een live gids die je van alles kunt vragen, maar je kunt ook kiezen voor een audiotour. Deze audiotour is beschikbaar in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

De tocht van de Rondvaart Haarlem:

De tocht duurt circa 50 minuten en de eerste boot vertrekt ’s ochtends om 11.00 uur. Daarna gaat er van vrijdag tot en met zondag iedere circa 30 minuten een boot. En vanaf maandag tot en met donderdag gaat er ieder uur een boot.

Klik ook hier om je tickets voor de grachten rondvaart Haarlem te boeken.

Stedentrip Haarlem:

Zou je nog wel wat meer tijd willen doorbrengen in en om Haarlem, dan is het wellicht een goed idee om je stedentrip Haarlem te combineren met een relaxte hotelovernachting. Klik hier om je hotelovernachting Haarlem te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in privéboot huren in Amsterdam, 2 daagse Stedentrip arrangement Haarlem en je eigen electrische sloep huren in Haarlem, Amsterdam, Leiden of Utrecht.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 15 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

maandag tot en met donderdag vanaf 11.00 uur, daarna ieder uur
vrijdag tot en met zondag van 11.00 uur, daarna iedere 30 minuten
(onder voorbehoud)

Prijs

Van 19,95 voor slechts 14,95
Kinderen van 4 tot en met 12 jaar van 11,50 voor 8,60
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis

Locatie

Haarlem Grachtenrondvaart ,
Spaarne 11a
2011 CC Haarlem
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com