32% Korting!

Lekker genieten van een 2 daags arrangement stedentrip Haarlem, in het Amrath Grand Hotel in het centrum van Haarlem. Vlakbij alle top bezienswaardigheden van Haarlem. Een heerlijk dagje uit arrangement inclusief ontbijt.

Klik hier om je 2 daagse arrangement stedentrip Haarlem te boeken.

Amrath Grand Hotel:

Overnachten doe je in het Amrath Grand Hotel, met 82 kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Op loopafstand van nagenoeg alle bezienswaardigheden.

Stedentrip Haarlem:

Een makkelijke en vooral leuke manier om Haarlem te verkennen is vanaf het water met de Hop-on-Hop-off boot. Deze 50 minuten durende boottrip gaat door de Haarlemse grachten, sloten en het Spaarne, via de bezienswaardigheden de Jopenkerk, het Teylers museum, het Frans Hals museum en het Huis Barnhart. Geniet van het prachtige uitzicht vanaf het water.

Klik hier om alvast je tickets voor de Hop-on-Hop-off boot te boeken.

Wil je wel een rondvaart maken, maar niet Hop-on-Hop-off klik dan hier

Bezienswaardigheden:

Haarlem, de hoodstad van Noord Holland, gelegen aan het Spaarne, heeft vele bezienswaardigheden. Wist je overigens dat Haarlem al in de 10e eeuw voor het eerst genoemd werd? Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Haarlem is het Teylers Museum. Dit museum, wat gewijd is aan de kunstverzameling van Pieter Teyler van der Hulst , is gevestigd in een pand wat tot de Unesco monumenten van Nederland behoort. In dit museum wat stamt uit 1778, worden met name natuurkundige instrumenten tentoon gesteld,  tekeningen, fossielen en mineralen.

Een andere top bezienswaardigheid is het Frans Hals museum. Dit museum is gevestigd in het voormalige Oudemannenhuis aan het Groot Heiligland. Het museum is daar pas later naartoe verhuisd maar is al opgericht in 1862.

In Haarlem vind je nog een aantal oude molens die gebouwd zijn in de 18e eeuw. De molen genaamd “Adriaan” is als museum ingericht. De Eenhoorn, die aan het Spaarne ligt is eens in de maand opengesteld voor het publiek.

Amsterdam:

Haarlem ligt erg gunstig ten opzicht van Amsterdam. En biedt de mogelijkheid om makkelijk en eenvoudig een dagje naar de hoofdstad te plannen.

Natuur:

Ben je meer een liefhebber van de natuur? Het Natuurpark Zuid Kennemerland ligt aan de rand van Haarlem. Hier kun je paardrijden, fietsen, wandelen, moutainbiken, zwemmen en genieten van wat de natuur je biedt. Meer een strand mens? Vanuit Haarlem ben je zo op het strand van Zandvoort.

Klik hier om je 2 daagse arrangement stedentrip Haarlem te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 23 oktober t/m vr 28 februari 2020

Prijzen

Van €94,50 voor vanaf €64,50

Locatie

Amrâth Grand Hotel Frans Hals
Damstraat 10
2011 HA Haarlem
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com