51% Korting!

Bestel hier je tickets voor één van de uitvoeringen de wereldberoemde rock opera Jesus Christ Superstar in Amsterdam of Den Haag met 51% korting van €54,50 voor slechts vanaf €26,95.

Beperkt aantal kaarten:

Voor de uitvoeringen van deze rock opera, die opnieuw zijn weg naar Nederland vindt, zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de 1e, 2e, 3e of 4e rang.

Klik hier om je tickets voor de rock opera Jesus Christ Superstar in Amsterdam of Den Haag te bestellen.

Jesus Christ Superstar de rock opera:

Dit is de definitieve afscheidstournee van de overbekende rock opera die al sinds 2015 door Europa toert. Deze rock opera is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1973. De film was weer een antwoord op de plaat die in 1970 was uitgebracht. Alleen al in Nederland is deze rock opera inmiddels door 170.000 mensen bezocht. Naast Nederland is de rock opera opgevoerd in Italië, Zwitserland en Spanje.

 

Het verhaal:

Het verhaal van de rock opera gaat over de laatste week uit het leven van Jezus. Jezus wordt verraden door Judas aan de hogepriesters. Judas kan uiteindelijk niet met zijn verraad leven en pleegt zelfmoord. Na zijn aanhouding wordt Jezus voorgeleid aan de joodse koning Herodes, die hem op zijn beurt uitlevert aan Pontis Pilatus, een Romeinse Gouverneur. Pontis Pilatus voelt zich door het volk zo onder druk gezet en mede door de halstarrige houding van Jezus, dat hij Jezus laat kruisigen.

De cast:

Jesus Christ wordt nog steeds vertolkt door Ted Neeley, die al sinds het begin van Jesus Christ Superstar in 2015 in deze rol heeft ingeleefd. Naast de inmiddels 75 jarige Ted Neeley, wordt de cast bemenst door een echt live orkest, wervelende dansers en bijzonder sterke zangers. Al met al een adembenemende voorstelling die je beslist niet wilt missen!

Klik hier om je tickets voor de rock opera Jesus Christ Superstar in Amsterdam of Den Haag te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 12 t/m zo 21 april 2019

Prijzen

Van €54,50 voor slechts €26,95
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com