6,62 Korting!


Het Amsterdam Light festival 2022. Een aangename en bovendien bijzonder gezellige sfeer in donkere dagen. Bekijk de meest prachtige licht creaties vanaf het water, in een luxe rondvaartboot, terwijl je kunt genieten van een terugblik op 11 jaar Light Festival. Bestel nu je voucher via DagjeuitPagina.nl met 25% korting. Je bestelt al een voucher voor de festival cruise via deze website voor maar 19,88 in plaats van 26,50 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 6,62 per voucher.

Klik ook hier om je voucher voor het Amstertdam Light Festival Cruise 2022 vanaf het water te bestellen.

Bekijk voor een sfeer impressie ook naar de aftermovie van het festival van 2020/2021:

Het Amsterdam Light Festival:

In navolging op het succes van voorgaande jaren wordt dit jaar inmiddels de 11e editie van het Amsterdam Light Festival gehouden. Wist je dat dat maar liefst 600 kunstenaars zich hadden aangemeld voor dit festival? De jury heeft uiteindelijk 32 kunstenaars en kunsternaars groepen geselecteerd die een kunstwerk mogen gaan maken voor deze 11e editie van het Amsterdams Lichtjes Festival.

Amsterdam Light Festival

Thema Amsterdam Light Festival 2022/2023:

Het thema van dit jaar is genaamd Imagine Beyond. Laat je inspireren door maar liefst twintig lichtkunstwerken. Opgesteld tegen het winterse decor van Amsterdam en Imagine Beyond. Beleef dit fantastische festival ook mee. Stap aan boord van één van de luxe rondvaartboten van de Amsterdam Boat Experience. En bekijk de meest fantastische lichtsculpturen vanaf het water. Heerlijk kabbelend over het water met bijvoorbeeld een glas gluhwein in de hand langs de meest fantastische en adembenemende licht sculpturen. Dit unieke festival brengt licht in de donkere dagen en bovendien de kortste dagen van het jaar. Als dat niet genieten is?! Net zoals voorgaande jaren zal de tocht circa 75 minuten duren.

Amsterdam Light Festival

Imagine beyond:

De wereld om ons heen is tijdelijk en kan ineens helemaal anders zijn. Dat hebben we allen de afgelopen periode wel ervaren. Maar de kracht van onze verbeelding blijft! Met onze verbeelding kunnen we het hier en nu ontstijgen en onbegrensd de dag van morgen voorstellen. Laat de kunstwerken je meevoeren naar andere werelden. Kijk door het licht en laat je fantasie de vrije loop. Wat zie je? Praten we met lampen? Hebben we alleen nog virtuele bruggen? Stroomt het water omhoog? Ga mee op reis en beleef het zelf!

Klik ook hier om je voucher voor het Amsterdam Light festival Cruise 2022 vanaf het water te bestellen.

Amsterdam Light Festival

Opstap Plaatsen Amsterdam Light Festival:

Dit jaar kun je op vier locaties opstappen, te weten:

Amsterdam Circle Line 
Stationsplein Oost
1012 AB Amsterdam

Rondvaart Stromma
Damrak Pier 5
1012 LH Amsterdam

Blue Boat
Stadhouderskade 550
1072 AE Amsterdam

Lovers
Stationsplein .
1012 AB Amsterdam

Stedentrip:

Bovendien kun je een rondvaart tijdens het Amsterdams Lichtjes Festival ook uitstekend combineren met een stedentrip Amsterdam. Amsterdam heeft veel meer dan alleen de authentieke grachten. Zoals bijvoorbeeld het Rijksmuseum, het Koninklijk Paleis op de Dam, evenals een bezoek aan de Dierentuin Artis.

Klik ook eens hier om een hotelovernachting in Amsterdam te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 1 december t/m zo 22 januari 2023

Prijs

Van 26,50 voor maar 19,88
Kinderen van 4 tot en met 12 jaar van 13,25 voor maar 9,90
Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com