Boek hier je exclusieve tickets voor Masters of LXRY, the Genius Edition in de RAI in Amsterdam voor €24,95.

Als je alles wilt weten over exclusieve innovatieve, nieuwe, unieke producten, trends, mode, kunst en ontwerpen, breng je een bezoek aan de Masters of LXRY.

Bekijk hieronder het filmpje van de kick-off van de beurs Masters of LXRY Genius Edition.

 

De Masters of LXRY staat geheel in het teken van luxe en is Europa’s grootste luxury evenement. Deze beurs staat geheel in het teken van luxueuze auto’s, boten, kunst, mode, fotografie, interieur, horloge, gastronomie, juwelen en reizen.

Is dagelijkse luxe ook jouw lifestyle, wil je ook genieten van de beste producten op allerhande gebieden, neem je ook niet met het eerste de beste genoegen en weet jij heel goed wat je wilt (en wat beslist niet), kom dat naar de Masters of LXRY en maak een keuze uit het rijke assortiment.

Natuurlijk mag je ook alleen komen kijken en genieten van deze 17e editie van Masters of LXRY met wervelende fashion shows, live muziek, groots entertainment, prachtige wijnen en mooie producten.

Dresscode:

De dresscode voor de dagen dat deze aanbieding geldt is tenue de ville. Wat dat inhoud is nette kleding die men over het algemeen draagt bij officiële feesten, partijen, bruiloften en openingen. Tenue de Ville  komt uit het Frans en de letterlijke vertaling is “kleding die je naar de stad draagt”. Niet té chique dus. Een net pak wordt wel erg op prijs gesteld. De kleur van het pak mag zwart zijn, maar hoeft niet. Donker grijs, blauw of bruin is ook prima.

Voor de vrouwen geldt bij teneu de ville wel formeel maar ook niet té chique. Dat houdt in een cocktailjurk of rok tot op de knie met nette pumps of chique ballerina’s. Gebruikelijke kleur van de kleding is vooral pastel.

Klik hier om je ticket voor de Masters of LXRY Genius Edition te boeken.

 
Wanneer

do 6 t/m ma 10 december 2018

Openingstijden

donderdag 6 december 20.00 - 01.00 uur (by invitation)
vrijdag 7 december 13.00 - 22.00 uur
zaterdag 8 december 12.00 - 22.00 uur
zondag 9 december 11.00 - 21.00 uur
maandag 10 december 12.00 - 19.00 uur

Prijzen

Van €42,= voor €24,95
Kinderen tot en met 5 jaar zijn gratis.
Kinderen van 6 tot en met 15 jaar halve prijs.

Locatie

RAI
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam


Booking.com
Het Laatste Tafeltje