Boek hier je tickets voor het jaarlijkse Let’s Dance festival in de Ziggo Dome Amsterdam van €32,45 voor v.a. €14,90.

Kom ook naar de Ziggo Dome en ga heerlijk uit je dak op de klanken en de beats van Kool & The Gang en Chaka Khan! Bestel gauw je tickets en dance dance dance!

Kijk hieronder voor een impressie.

Klik hier om je tickets voor Let’s Dance in de Ziggo Dome te boeken.

Ook helemaal into the 80’s en kan jij ook niet stil blijven zitten als er een heerlijk nummer uit die tijd te horen is? Speciaal voor jou en je vrienden wordt dit jaar opnieuw een Let’s Dance event gehouden. Na de drie zeer succesvolle voorgaande edities, kun je nu opnieuw weer uit je dak gaan. En natuurlijk is er niet alleen de uptempo disco muziek, maar ook de hele entourage is in 80’s style, inclusief blacklight en neon verlichting!

Dit jaar wordt er voor de liefhebbers die de volgende dag weer vroeg uit de veren moeten om op tijd fris op het werk te verschijnen de Early Sunday Edition gehouden. Deze begint al vroeg, namelijk om 17.00 uur. Ook tijdens de Early Sunday Editie kun je lekker meedampen op iedere discoknaller!

Voor dit jaar is er weer een helemaal te gekke line up geboekt, die bestaat uit Kool & The Gang, Chaka Khan, Edsilia Rombley en Brainpower.

Speciale gasten tijdens de Let’s Dance evenementen van dit jaar zijn onder andere Humberto Tan als host, DJ Fedde le Grand en choreograaf Timor Steffens.

Bezoek ook de grootste discotheek van Nederland en dance the night (of afternoon) away op Celebration of I’m every woman. En wil je je helemaal into the 80’s voelen, style je haar into the 80’s en trek een passende outfit aan!

Klik hier om je tickets voor Let’s Dance in de Ziggo Dome te boeken.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 17 t/m zo 18 november 2018

Prijzen

Van €32,45 voor v.a. €14,90

Locatie

Ziggo Dome
De Passage 10
1101 AX Amsterdam


Booking.com
Het Laatste Tafeltje