Bijzonder snel uitverkocht!


Geniet heerlijk van een middag of avond met de musical CATS. Nu na 11 jaar teruggekeerd naar Nederland, de Londense West End versie van deze spectaculaire musical van €69,90 voor maar vanaf €34,95.

De musical die al 40 jaar op vele plekken over de wereld is gebracht. Al in 1981  vond de premiere plaats. Sindsdien is deze spectulaire show opgevoerd in 20 landen in meer dan 350 steden. CATS heeft diverse grote prijzen gewonnen, waaronder de prijs voor de beste musical. Deze serie voorstellingen is uniek en komt niet meer terug. Grijp nu je kans en boek gauw je kaarten zodat je verzekerd bent van een plek. Slechts circa 60 voorstellingen in Nederland. Van 2 april tot en met 14 april in het Martini Plaza theater en het Luxor Theater in Rotterdam . Je hebt de keuze uit plaatsen op de 1e of 2e rang. De voorstelling is in het Engels maar wordt in het Nederlands boventiteld.

Klik hier om je tickets voor de musical CATS te boeken.

Heerlijk een middag of avond genieten voor jong en oud! Geniet van het verhaal en de fantastische musical songs, waarvan sommige bekende nummers, zoals “Memory” door wereldberoemde artiesten zoals Celine Dion en Barbara Streisand zijn gebracht. In 2016 is er een geheel nieuwe voorstelling opgezet die nu sinsdien over de wereld wordt gebracht. Nu is deze musical slechts een paar weken in Nederland te zien tijdens 60 voorstellingen.

Wist je dat?

Wist je overigens dat de totale crew van deze musical uit zo’n 56 personen bestaat?

De story:

Het verhaal van de musical CATS gaat over een wreed verstoord katten feest. Dit feest wordt gevierd op de meest speciale avond van het jaar. Het grote katten bal van de Jellicle katten. Die avond wordt een kat uitverkoren om opnieuw geboren te gaan worden door de leider van de Jellicle katten, Old Deuteronomy. Tijdens dit katten bal wordt Old Deuteronomy ontvoerd door de slechterik Macavity. Grizabella een glamour kat was juist die avond op de terugweg naar huis om haar familie te bezoeken, na omzwervingen over de wereld. Alle katten werken samen om hun leider vrij te krijgen uit de handen Macavity. Als dit lukt kiest Old Deuteronomy Grizabella uit om opnieuw geboren te worden.

Klik hier om je tickets voor de musical CATS te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 2 t/m zo 14 april 2019

Prijzen

Van €69,90 voor vanaf €34,95

Locatie

Rotterdam en Groningen
Meer informatie / boeken


Booking.com