Koop nu je tickets voor de Circus voorstelling van Cirque Éloize in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Boeren, Burgers en Buitenlui! Komt dat zien, komt dat zien!

Bezoek de theater voorstelling van het Canadese circus gezelschap Cirque Éloize. Dit unieke gezelschap keert terug naar het Koninklijk Theater Carré met de voorstelling Cirkopolis. Een unieke circus voorstelling rondom een groep acrobaten die in opstand komen tegen het saaie leven in een fabriek.

Deze circus artiesten gelden op dit moment als één van de besten wat er op circus gebied in de wereld aangeboden wordt. En dat in combinatie met een unieke lokatie; het Koninklijk Theater Carré. Een theater met een roemrijke geschiedenis. De plek waar legendes uit de Nederlandse en buitenlandse theater wereld hun opwachting hebben gemaakt en op de planken hebben gestaan. De plek waar waar beroemdheden werden gecreëerd. Hier werd en wordt geschiedenis gemaakt op theater gebied.

Wist dat het Circue Éloize reeds meer dan 5500 voorstellingen hebben gegeven, in meer dan 550 steden en meer dan 3,5 miljoen toeschouwers hun shows hebben bekeken. Circus ten top!

De voorstelling is adembenemend, humoristisch, spannend, meeslepend en een echte trend setter!

Wees er gauw bij om je tickets te boeken voor deze prachtige circus show voor een heerlijk ontspannen dagje of avondje uit.

Klik hier om je tickets te boeken.

 

Je kunt je bezoek aan deze circus voorstelling ook combineren met een gezellig dagje Amsterdam. Overdag gezellig de stad Amsterdam bezoeken, terrasje pikken, eventueel wat eten en ’s avonds de voorstelling bezoeken.

Een van de makkelijkste en snelste manieren om Amsterdam te bezichtigen is met de Hop-on-Hop-off bus, de Hop-on-Hop-off boot of een combinatie van beiden.

Met de enorme drukte van toeristen in Amsterdam op dit moment verdiend het aanbeveling om alvast je tickets voor de bus of boot te boeken. Dat scheelt je wachten in de rij bij de kassa.

Klik hier om je tickets voor de Hop-on-Hop-off bus te boeken.

Klik hier om je tickets voor de Hop-on-Hop-off boot te boeken.

Klik hier om je tickets voor zowel de Hop-on-Hop-off boot als de bus te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 29 t/m zo 30 september 2018

Openingstijden

Vrijdag 28 september 2018: 20:00 uur
Zaterdag 29 september 2018: 20:00 uur
Zondag 30 september 2018: 14:00 uur

Prijzen

Van €39,= voor €25,=

Locatie

Koninklijk Teater Carré
Amstel 115-125
1000 HE Amsterdam


Booking.com
Het Laatste Tafeltje