15,00 Korting!


Heb je ooit ook eens het ultieme gevoel willen ervaren van een dagje indoor skydive oftwel een vrij val? In Roosendaal heb je de mogelijkheid om dat indoor te doen. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkope vouchers bestellen met wel 19% korting. Een voucher voor deze ulitiem ervaring kost je dan geen 79,50 ter pleke aan de kassa. Maar bestel je voor slechts 64,50 via het internet. Dat scheelt je toch gauw 15,00 per voucher!

Klik hier om je voordeel voucher voor Indoor Skydive in Roosendaal te bestellen.

Indoor Skydive Roosendaal:

Wil je wel de adrenaline ervaring en het ultieme gevoel van vrijheid? Maar je wilt dat niet vanuit een echt vliegtuig doen? Of heb je geen zin om te wachten totdat het geschikt weer is? Het binnen skydiven bied je de mogelijk om dit toch te ervaren ondanks de afwezigheid van een vliegtuig of bij slecht weer. Terwijl je zweeft op de wind die door een windturbine opgewekt wordt, leer je van ervaren instructeurs verschillende manoeuvres zodat je zelf op de wind kunt sturen. Het zal in begin vast wel even tegenvallen. Maar door te doen en te ervaren kun je comfortabel zweven op de wind. Ter afsluiting krijg je ook nog een heus en orgineel diploma.

Wist je dat:

Dat bij het Skydive centrum Roosendaal de nummer 1 windtunnel van de hele de Benelux staat! Dit unieke dagje uit ook voor mensen met vliegangst is? En dat de aankoop van deze voucher, je recht geeft op 3 indoor skydive sessies per persoon bij Indoor Skydive Roosendaal, vanaf 4 jaar. Het tottal programma duurt ongeveer 1,5 uur.

Klik hier om je voordeel voucher voor Indoor Skydive in Roosendaal te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geinteresseerd in Indoor skiën op 6 lokaties in Nederland en IJskarten in Rucphen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk


Nederland
Wanneer

zo 3 april t/m vr 30 september 2022

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 13.00 uur - 00.00 uur
Woensdag: tot en met vrijdag 13.00 uur - 00.00 uur
Zaterdag en zondag: 10.00 uur - 00.00 uur

In verband met de Corona maatregelen kan de de Indoor Skydive gesloten zijn.
Check de website voor de juiste openingstijden.

Prijs

Van 69,50 voor slechts 64,50

Locatie

Indoor Skydive Roosendaal
De Stok 24
4703 SZ Roosendaal
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com