5,00 Korting!


Als je alles wilt weten van en over roofvogels, is een bezoek aan Vogelarij Falcon Crest in Eindhoven absoluut een goede aanrader. Bekijken, ontdekken en leren over deze vaak gigantische vogels kun je daar zeker doen. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelige entree tickets bestellen, met een korting van wel 50%. Een toegangskaartje bestel je al voor slechts 5,00 in plaats van 10,00 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 5,00 op een entree kaartje.

Klik hier om je entree ticket voor Vogelarij Falcon Crest in Eindhoven te bestellen.

Vogelarij Falcon Crest Eindhoven:

In dit unieke park kun je allerlei soorten roofvogels bewonderen, van alles over ze leren én shows bekijken. Je kunt er onder andere vogels zien zoals uilen, valken, arenden en buizerds. Wat dit park zo leuk maakt, is dat het hele park speciaal is ingericht en gebouwd voor deze prachtige grote roofvogels. In deze dierentuin kun je dagelijks genieten van roofvogel shows en -demonstraties. En tussen de shows door kun je op je gemak rondkijken en vragen stellen. Kortom een super geschikt uitje voor de hele familie, jong en oud en vooral een perfecte uitje voor de echte vogelliefhebber. 

Vogelarij Falcon Crest Eindhoven

Belangrijk te weten over Falcon Crest:

Voor je bezoek is het wel belangrijk te weten dat als de buitentemperatuur boven de 30 graden is, het park gesloten is. et entree ticket is geldig op woensdagen, zaterdagen en zondagen. En de roofvogeldemonstratie begint om 13:30 uur en duurt tot 16:15 uur.

Ook kun je hier uitstekend terecht voor een roofvogelworkshop of specifieke workshop met uilen of workshop met de arend. Maar ook is deze dierentuin uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kinderfeestjes.

Klik hier om je entree ticket voor Vogelarij Falcon Crest in Eindhoven te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere dierentuinen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidWanneer

ma 1 augustus t/m ma 31 oktober 2022

Openingstijden

Dagelijks van 12.30 - 17.00 uur

Prijs

Van 10,00 voor maar 5,00
Kinderen van 4 tot en met 9 jaar van 7,50 voor maar 5,00
Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Vogelarij Falcon Crest
Eindhovenseweg 44
5633 BE Eindhoven
Meer informatie / boeken


Booking.com