Bedrijfsuitje in Eindhoven? Organiseer jij het bedrijfsuitje dit jaar en wil je een activiteit in Eindhoven waarbij alle collega’s eens uit een comfort zone worden gehaald voor een middag vol fun? Dan is een lipdub echt de activiteit voor jullie!

Een lipdub is een geplaybackte videoclip die in 1 take wordt opgenomen. Jullie kiezen vooraf een nummer voor de lipdub. Op de dag zelf worden jullie in kleine teams gedeeld die ieder verantwoordelijk worden voor een deel van het lied en later worden verschillende teams bij elkaar gevoegd. Samenwerking is van cruciaal belang en daarom is de lipdub erg goed voor teambuilding in een ongedwongen sfeer. Daarnaast is het maken van een lipdub erg leuk en is een hoge fun factor aanwezig! Na afloop ontvangen jullie van ons de lipdub digitaal en per dvd. Leuk om te plaatsen op de website of voor intern gebruik.

Ben jij enthousiast geworden over de lipdub als bedrijfsuitje in Eindhoven? Surf dan snel naar de website en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wij verwelkomen jullie graag voor jullie bedrijfsuitje in Eindhoven!

Geschikt voor: GroepenVolwassenen
Faciliteiten: ParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkOpeningstijden

Op afspraak

Prijs

V.a. € 27,- p.p. excl. BTW

Locatie

Hoogstraat 10b
5611JR


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com