5,00 Korting!


Hou je niet van doorsnee en ook niet van de geijkte en gebaande paden? Maar je houdt wel van dieren en met name bijzondere dieren? Breng dan eens een bezoek aan het bijzondere Dierenpark Zie-ZOO in Volkel. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu entree tickets met 29% korting bestellen van 17,50 voor slechts 12,50. Je bespaart dan al gauw 5,00 per entree ticket. En je hoeft natuurlijk ook niet te wachten in de rij voor de kassa.

Klik ook hier om je entree tickets voor Bijzonder Dierenpark Zie-ZOO in Volkel te bestellen.

Bijzonder Dierenpark Zie-ZOO:

In het bijzondere Dierenpark Zie-ZOO kun je prachtige dieren bewonderen die je niet zo snel in de alledaagse dierentuinen tegen komt. Met name exotische dieren zoals de zwarte beer, anaconda, tayra, de hyena en nog véél meer. De dieren komen van over de hele wereld. Van Afrika tot de Zuidpool en van Zuid Amerika tot Azië. Een enorme diversiteit dus van niet alledaagse dierentuin dieren.

Dit dierenpark is een bijzonder dierenpark omdat het niet zomaar een niet alledaagse dierentuin is, maar een zogenaamde zorgdierentuin. Dit is de eerste van Nederland.

Dieren van over de hele wereld.

Dierenpark Zie-ZOO en het goede doel:

Met een bezoek aan dit unieke dierenpark sponsor je tegelijkertijd twee goede doelen. Je steunt namelijk het werk van de zorgdierentuin zelf, maar ook Regionaal Autisme Centrum. Een ander leuk weetje is dat de dierentuin mede wordt bemenst en geleid door mensen met een bepaalde vorm van autisme.

Grappige stokstaartjes in Dierenpark Zie-ZOO

Jonge dieren:

Zoals in iedere dierentuin worden ook in Zie-ZOO regelmatig jonge dieren geboren. Geweldig om die te kunnen zien natuurlijk. Onder andere werden er in 2018 nog Aziatische rode honden geboren. Een unieke diernesoort die je beslist een keer wilt zien.

Toegankelijkheid:

De dierentuin is toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Honden zijn niet toegestaan, met uitzondering van gecertificeerde hulphonden.

Zwart beren in Dierenpark Zie-ZOO.

Tickets Dierenpark Zie-ZOO, wist je dat:

Dit dagje uit dierentuin is bekroond met een zilveren award voor ANWB Het Leukste Uitje 2024 van Noord-Brabant!

Kortom: De kinderen kunnen heerlijk spelen, terwijl de ouderen vanaf het overdekte terras kunnen genieten van een drankje, hapje en de dieren. En tegelijkertijd kunnen ze de kinderen in de gaten houden.

Parkeren:

In tegenstelling tot de meeste dierentuinen is het parkeren hier gratis.

Klik ook hier om je entree tickets voor Bijzonder Dierenpark Zie-ZOO in Volkel te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in de andere dierentuinen op deze site.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 8 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Gedurende de zomermaanden geopend van 10.00 - 17.30 uur
Tijdens de wintermaanden geopend van 10.00 - 17.00 uur

Prijs

Van 17,50 voor slechts 12,50
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang.

Locatie

Dierenpark Zie-ZOO
Zeelandsedijk 12b
5408 SM Volkel
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com