2,05 Korting!


In Kasteel Heeswijk komen jongens en meisjesdromen uit. Waan je een echte ridder op een paard of een koene jonkvrouw of prinses tijdens het bal. En dat allemaal in en rond een kasteel van wel 1000 jaar oud! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelige entree tickets bestellen met wel 17% korting van 12,00 voor slechts 9,95.

Klik ook hier om je entree tickets voor Kasteel Heeswijk te bestellen.

Kasteel Heeswijk:

Het is haast niet voor te stellen. Maar het kasteel is inmiddels al bijna 1000 jaar oud en kent een zeer rijke geschiedenis. Het kasteel is hèt top monument van de provincie Noord Brabant en daar zijn ze in Brabant bijzonder trots op. Daarnaast ligt het kasteel midden in schitterende bossen verscholen.

Als je het kasteel bezichtigd hebt, kun je prachtige wandelingen maken door de bossen, lanen en velden van het landgoed die bij het kasteel horen. Of laat je bijvoorbeeld lekker verwennen “Bij de Barones”, in het koetshuis bij het kasteel. Daar kun je genieten van de Brabantse gastvrijheid, onder het genote van een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij of een overheerlijke lunch.

Beleef spannende avonturen in kasteel Heeswijk

Kasteel Heeswijk en Kinderen:

Voor kinderen is er ook veel te doen en te ondernemen in het kasteel. Doe bijvoorbeeld mee aan de speurtocht door het kasteel en verken zo de 10 eeuwen aan historie. Beklim de torens, dwaal door de grootse kasteelzalen. Download de vossenstreken en app en leer zo op interaktieve wijze nog veel meer.

Bereikbaarheid en Parkeren:

Kasteel Heeswijk ligt ten zuidoosten van Den Bosch op circa 54 minuten rijden met de auto vanaf het centrum van Utrecht. Op ongeveer 64 kilometer van Utrecht. Je auto parkeren kan op het parkeerterrein bij het Kasteel en is geheel gratis. Bij bijzondere evenementen kan men wel parkeergeld heffen.

Klik ook hier om je entree tickets voor Kasteel Heeswijk te bestellen.

Een prachtig landgoed om te bezichtigen bij Kasteel Heeswijk

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in het Muiderslot in Muiden, Kasteel Hoensbroek en de Kasteeltuinen Arcen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

ma 7 maart t/m zo 8 januari 2023

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag 10.00 – 17.00 uur

Prijs

Van 12,00 voor maar 9,95
Kinderen van 4 tot en met 12 jaar van 7,00 voor maar 6,00
Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kanaaldijk Noord
5473 KW Heeswijk-Dinther
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com