84% Korting!

Voor de pure en echte kunstliefhebber! Art Eindhoven wordt in april 2020 weer georganiseerd. Via dagjeuitPagina.nl kun je entree tickets bestellen met wel heel veel korting van 84% van 63,90 voor slechts 9,95.

Klik ook hier om je entree tickets voor Art Eindhoven te bestellen.

Bekijk onderstaande aftermovie van de editie uit 2017 maar eens voor een sfeerimpressie.

Art Eindhoven:

Voor de ware kunstliefhebber wordt op zaterdag 18 en zondag 19 april 2020 Art Eindhoven georganiseerd. Na de succesvolle voorgaande edities wordt deze kunst beurs inmiddels voor de 6e keer georganiseerd. De beurs wordt georganiseerd in het sfeervolle en karakteristieke Klokgebouw. Een prachtige ambiance en achtergond voor een eveneens prachtige kunst beurs.

700 kunstwerken tijdens Art Eindhoven 2020

Aanwezige kunstenaars:

Tijdens de beursdagen tonen de deelnemende kunstenaars ongeveer 700 van hun unieke kunstwerken aan het publiek. Het leuke dan deze beurs is dat de kunstenaars ook zelf aanwezig zullen zijn. Dat geeft jou de kans om met deze kunstenaars in contact te treden. Je kunt vragen aan hen stellen en zij kunnen uitleg geven over hun kunst. Daarbij zullen de onderwerpen vaast meestal gaan over passie, inspiratie, werkwijze en gebruik van materiaal.

Geselecteerde Deelnemers:

De deelnemers voor Art Eindhoven 2020 zijn niet alleen op eigen titel aanwezig tijdens de fair. Want alle deelnemers zijn of worden geselecteerd door een speciale vakbekwame jury. Dit is gedaan om de beurs naar een professioneler niveau te brengen. De selectie van de deelnemende kunstenaars is overigens nog in volle gang.


Klik ook hier om je entree tickets voor Art Eindhoven te bestellen.

Andere culturele evenementen:

Andere bezoekers keken ook naar of waren geïnteresseerd in de volgende cultuur evenementen of museums. Zoals bijvoorbeeld Art Fair Brabant 2020 in Breda, of het Moco Museum in Amsterdam.

Stedentrip Eindhoven:

Een bezoek aan Art Eindhoven is een ideaal excuus om te combineren met een nadere verkenning van de stad Eindhoven. Oftewel een echte stedentrip. Eindhoven heeft namelijk nog veel meer te bieden. Als je naast cultuur liefhebber ook nog een rasechte PSV fan bent, zou je bijvoorbeeld een stadion tour in het Philips Stadion, de thuisbasis van PSV, kunnen ondernemen. Bovendien kun je je stedentrip ook verlengen met een extra dag door een hotel overnachting te boeken. Klik hier om je hotelovernachting Eindhoven te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepen
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 18 t/m zo 19 april 2020

Openingstijden

Van 11.00 - 17.30 uur

Prijzen

Van 63,50 voor maar 9,95
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com