Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Wil je eens heel wat anders ervaren dan je netjes aan de verkeersregels houden en meegaan met het overige verkeer? Kom dan eens 2 uur driften op een circuit. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu met een korting tot wel 80% voordeel tickets bestellen. Je betaalt dan geen 199,00 ter plaatse bij de kassa, maar slechts 49,95 via het internet. Dat scheelt je dus al gauw 149,05 om eens heerlijk gecontroleerd uit je dak te gaan.

Klik ook hier om je voordeel tickets voor het driften op een circuit te bestellen.

Driften op een Circuit:

Leer je eigen auto beter te beheersen en onder controle te houden. Rij daarom een stuk veiliger in het drukke Nederlandse verkeer met een cursus driften op een afgesloten baan zoals in Eindhoven of Gouda.

Natuurlijk vertel je niet dat je het voor de kick en de spanning doet, maar puur voor jouw veiligheid en die van andere weggebruikers………….. Maar uiteindelijk is het natuurlijk wel enorm genieten als je het door jou bestuurde voertuig in allerlei extreme omstandigheden onder controle kunt houden. Immers je hebt altijd een geldig excuus voor deze té gekke cursus, Namelijk de winter is altijd wel een keer weer in aantocht. En daarbij de omstandigheden op de weg in ons land kunnen in korte tijd zomaar eens slechter worden. Dan ben jij in het bijzonder met deze cursus goed voorbereid en vast een stuk zelfverzekerder voor als het er echt op aankomt.

Slipcursus in een BMW.

Wat kun je verwachten van het Driften:

Je kunt een leuke interessante en vooral bijzonder gewenste cursus verwachten waarin de volgende items aan bod komen:

  • Stuurbeheersing
  • Zit- en stuurhouding
  • Powerslide
  • Gaslos-drift
  • Koppelingstechniek
  • Handremtechniek
  • Driften op glad wegdek
  • Driften op droog wegdek

De cursus wordt gegeven door zeer ervaren instructeurs. Je volgt de cursus in een door de Eventsbakery beschikbaar gesteld voertuig. Voor het volgen van de cursus is het nodig dat je instructeur soms iets demonstreert, waardoor het kan zijn dat je niet de gehele cursustijd zelf achter het stuur zit. De cursus duurt ongeveer 2 uur.

Leren slippen in een BMW

Wat zijn de toelatingseisen:

Je moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs wat op jouw naam staat. Ervaring hoef je niet te hebben. Dat kun je juist tijdens de cursus opdoen.

Hieronder de gegevens van de lokatie Neunen:

Eventsbakery Eindhoven,
The EventsBakery,
Pastoorsmast 5,
5673 TC Neunen.

Hieronder de gegevens van de lokatie Gouda:

Fundustry Gouda, Zuidelijke Dwarsweg 7a, 2841 LK Moordrecht

Driften op een Corcuit reserveren:

Als je je voucher hebt gekocht dien je deze 48 uur van tevoren te reserveren. Dat kun je doen door naar de klantenservice te bellen op nummer 085-8888581.

Klik ook hier om je vouchers voor het driften op een circuit te bestellen.

Anderen keken ook naar:

Andere bezoekers keken ook naar of waren ook geïnteresseerd in de EscapeRoom Paleiskamer in Apeldoorn en een dagje klimmen in het Klimpark Zips en Ropes in Ewijk. Maar ook in 2,5 uur Paintball op 5 diverse lokaties in Nederland en de Workshop Zilveren Ring maken op verschillende locaties.

Hotelovernachting:

Je kunt dit dagje weg ook prima combineren met een paar dagen eropuit. Als je een hotelovernachting wilt boeken voor bijvoorbeeld een stedentrip Eindhoven klik dan hier. En klik hier voor Gouda.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 6 t/m za 31 december 2022

Prijs

Van 199,00 voor slechts 49,95

Locatie

Eventsbakery Gouda, The EventsBakery
Zuidelijke Dwarsweg 7
2841 LK Moordrecht


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com