3,30 Korting!


Kom voor een fantastisch dagje uit met veel vermaak en vertier naar het attractie- en pretpark DippieDoe in Best, in de buurt van Eindhoven. Hier kun je een hele dag plezier hebben en spannende avonturen beleven. Entree tickets kun je nu via Dagjeuitpagina.nl met 20% korting bestellen van 16,50 voor slechts 13,20. Dat scheelt je dus al gauw 3,30 per toegangskaartje. En natuurlijk hoef je dan ook niet te wachten voor de kassa’s ter plaatse.

“Attractiepark DippieDoe daar willen alle kinderen naar toe!”.

Klik hier om je goedkope entree ticket voor DippieDoe te bestellen.

DippieDoe:

DippieDoe dat is het grootste indoor en outdoor pretpark van Nederland. De echte waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon en de allerkleinsten kunnen lekker spelen in de ballenbak, de softplay hoek of de speelhaven. Tussendoor kom je tot rust bij één van de horeca gelegenheden op het park. Met jouw entree ticket kun je onbeperkt gebruik van alle attracties! Heerlijk ongedwongen genieten van klimmen, glijden en zweven. Oftwel voor ieder wat wils.

Zijn de weergoden je wat minder gezind? Geen probleem hoor! In de binnenhaven met de leukste attracties is er geen kind wat zich zal vervelen. En als de kinderen het naar de zin hebben, zijn de ouders/verzorgers ook tevreden.

Toegankelijkheid:

Een groot aantal attracties zijn toegankelijk voor zowel mindervaliden als rolstoelgebruikers, onze medewerkers helpen je graag bij het in- en uitstappen. Helaas zijn er ook een aantal attracties niet toegankelijk voor rolstoelgangers.

DippieDoe Pretpark

Bijzonder attracties en evenementen:

  • Gedurende het openingsseizoen worden er bijzonder leuke evenementen georganiseerd. Zo is er ook dit jaar weer een special mama dag op moederdag, 12 mei 2024. En vanzelfsprekend een papa dag op vaderdag, 16 juni 2024
  • Jaarlijks wordt er ook nog een Winter editie van DippieDoe georganiseerd. Hopelijk kun je daar dit jaar ook weer van genieten.
DippieDoe

Toegankelijkheid DippieDoe:

Veel attracties in het pretpark zijn in het bijzonder geschikt voor mindervaliden en of rolstoelgebruikers. Helaas zijn niet alle attracties ingericht op mindervaliden. Maar de medewerkers zijn uitermate bereid, want ze staan graag klaar om je te helpen met in- en uitstappen.

Parkeren:

Parkeren op het terrein nabij het park is ook mogelijk en kost 6,00 per dag. Als je een locker wilt huren? Lekker makkelijk om je spullen veilig op te bergen, dan kan dat voor 2,00 en de borg is dan 3,00.

DippieDoe kinderfeestjes en schoolreisjes:

Dippiedoe is een ideale plek om je kinderfeestje te organiseren. Heerlijk de hele dag met je beste vriendjes spelen en avonturen beleven. En natuurlijk wil je feestje compleet maken. Daartoe kun je kiezen voor een speciaal feestmenu! Ook is het park uitermate geschikt als bestemming voor een schoolreisje.

Klik hier om je entree voucher voor DippieDoe te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van dagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in Verkeers- en attractiepark Duinen Zathe (all inclusive) in Appelscha, Pretpark Mondo Verde (all inclusive) in Landgraaf en Avonturenboerderij Molenwaard in Groot Ammers.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 22 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

De openingstijden wijzigen per seizoen.
Check de website voor de juiste openingstijden.

Prijs

Van 16,50 voor slechts 13,20
Kinderen tot en met 1 jaar en rolstoelgangers hebben gratis entree

Locatie

DippieDoe attractiepark
Ekkersweijer 1
5681 RZ Best
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com