34% Korting!

Voor een cool dagje uit ga je met vrienden of familie ijskarten op de Icekart baan in Rucphen. Durf jij de uitdaging om de snelste te zijn op het ijs in karts met spikes in de banden? Je voucher bestel je via DagjeuitPagina.nl met 34% korting van €29,50 voor slechts €19,50.

Klik ook hier om je voucher voor een avontuurlijk dagje ijskarten in Rucphen te bestellen.

IJskarten:

IJkarten of icekarten is net even anders dan het reguliere karten. Het lijkt er veel op maar toch is het een andere dimensie. Je rijdt namelijk in je elektrisch aangedreven kart op spiegelglad ijs. De banden van je ijskart zijn voorzien van spikes voor de grip. Hoe behendig ben jij met je icekart? De kunst ligt hem er vooral in om de bochten op juiste wijze aan te snijden, behendig te zijn, weten hoe je moet driften en de ideale lijn nemen. Naast het hanteren van een goede tactiek is het hebben van een groot hart ook aan te bevelen…….. Maar het belangrijkste van alles is het plezier met zijn allen. Wordt jij de kampioen van je vriendenclub?

Icekart centrum Rucphen:

Deze aanbieding brengt je naar het Icekart centrum van Nederland in Rucphen. Daar ligt een parcours van circa 3500 meter spiegelglad ijs voor je klaar. Kom ook naar Rucphen voor het coolste uitje!

Deze aanbieding is inclusief:

  • 2 drift sessies per persoon (1 heat duurt minimaal 10 minuten)
  • de huur van je helm en het pak wat je draagt
  • parkeren is gratis
  • vooraf krijg je instructies

NB: het dragen van handschoenen en een balaclava (bivakmuts) is verplicht. Deze mag je zelf meenemen maar je kunt ze ook bij het Icekart centrum kopen.

Groepen:

IJskarten is ook uitstekend geschikt voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitjes en vriendengroepen. Of maak een keuze uit één van de arrangementen, bijvoorbeeld combineren met indoor sky diving.

Klik ook hier om je voucher voor een avontuurlijk dagje ijskarten in Rucphen te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 5 december t/m di 31 maart 2020

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag tot en met vrijdag van 13.00 - 22.00 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 - 22.00 uur

Prijzen

Van €29,50 voor slechts €19,50

Locatie

Skidôme Rucphen
Baanvelden 13
4715 RH Rucphen
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com