15% Korting!

Ga er echt eens heerlijk op uit en maak een super afwisselende boottocht dwars door West Brabant met de Z8. Boek nu hier je afvaart tickets bij dagjeuitpagina.nl met 15% korting van €55,90 voor slechts €47,50.

Zilvermeeuw Mark boottocht:

De Zilvermeeuw Mark tocht is een mateloos populaire boottocht dwars door het westelijk gedeelte van de provincie Noord Brabant over de rivier De Mark. Heerlijk relaxt achterover hangen, terwijl het schone Brabantse landschap langs je heen glijdt. Een zeer afwisselend landschap trekt aan je voorbij nadat de bemanning om 09.30 uur de trossen los heeft gegooid en het schip vertrokken is voor een prachtige vaarroute.

Klik hier om je afvaart ticket voor de Zilvermeeuw Mark boottocht te bestellen.

De route:

Nadat het schip van wal is gestoken, zal de bemanning koffie met appelgebak serveren. De route voert via de Amertak en de havens van Oosterhout naar de Mark sluis. Als de sluis gepasseerd is, vaart het schip De Mark op. Je vaart voorbij langs de plaatsen Breda, Terheijden, Zevenbergen, Standaardbuiten, Stampersgat en Dinteloord. Bij Dintelsas vaart het schip via de sluis het Volkerrak op. Na een stukje stroomopwaarts te zijn gevaren, arriveer je bij één van de drukste sluizen van Europa, de Volkerraksluizen. Na het schutten vaart de boot verder. Willemstad, de havens van Moerdijk en de Moerdijkbruggen worden gepasseerd voordat de boot weer terugkeert en koers zet richting Drimmelen.

Lunch:

Onderweg wordt een zeer uitgebreide scheepslunch geserveerd. De lunch zal bestaan uit soep, broodjes en salade. In de middag wordt er een snack rondgebracht.

Wat kun je verwachten:

Een circa 7 uur durende tocht over de rivier De Mark dwars door het westen van Noord Brabant. De dur van de tocht is mede afhankelijk van de wachttijden in de sluizen.

Z8:

Het schip waar je mee gaat varen is de Z8, een comfortabel en milieuvriendelijk schip, wat is voorzien van de nieuwste technieken. Door de grote ramen heb je een uitstekend uitzicht op de omgeving.

NB 1: De afvaart tickets voor de Zilvermeeuw Mark tocht zijn te bestellen tot en met 26 mei 2019. De tickets zelf zijn geldig tot en met 31 juli 2019.

NB 2: Reserveer snel want op diverse datums is de boot inmiddels al volgeboekt!

Klik hier om je afvaart ticket voor de Zilvermeeuw Mark boottocht te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 16 april t/m wo 31 juli 2019

Prijzen

Van €55,90 voor slechts €47,50

Locatie

Zilvermeeuw Mark tocht
Biesboschweg 2
4924 BB Drimmelen
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com