2,00 Korting!


Kom zelf de lentekriebels voelen op de Country & Garden Fair in Verwolde. Daarnaast kun je ook nog eens het huis Verwolde bezichtigen. Twee voor de prijs van één dus. Dat is nog eens een goede koop. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder voordelig goedkope entree tickets bestellen met een korting van wel 11%. Een toegangskaartje bestel je al via deze website voor maar 16,50 in plaats van 18,50 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dan al 2,00 per entree ticket. Gewoon doen dus!

Klik hier om je entree ticket voor de Country & Garden Fair in Verwolde te bestellen.

Country & Garden Fair in Verwolde:

Ben je nog niet in de voorjaarsstemming gekomen? Hier is dan je ultieme kans. Breng maar eens een bezoek aan de deze unieke buitenfair. Namelijk een bezoek aan dit evenement is een prachtige gelegenheid om in een landelijke sfeer inspiratie op te doen. En natuurlijk heerlijk te winkelen voor het voorjaar en de hopelijk lange zomer die ons nog te wachten staat. De tuinen zijn weer groen, de planten en de bloemen beginnen weer te groeien, te bloeien en te geuren. Je kunt haast niet wachten om eraan mee te doen.

Country & Garden Fair in Verwolde

Wat kun je verwachten van de Country & Garden Fair:

Pffff eigenlijk wel heel veel! Om te beginnen zijn er ruim 80 standhouders aanwezig. Zij presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben. Laat je ook inspireren en kom lekker genieten en beleven en heerlijk winkelen. Je vind er een keur aan vaste planten tot aan zomerse bloeiers. En van sfeervolle antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot unieke kunstpresentaties. Daarnaast zijn er de vele hoveniers die je graag van informatie willen voorzien. Onder andere plantenkwekers presenteren een hele galerij van selectieve planten en bloemen. Maar ook culinaire verrassingen zoals thuis gemaakte gerechten en selectieve wijnen. Tevens worden er modeshows gepresenteerd met de nieuwste voorjaarsmode en accessoires. En als laatste dagelijks optredens met live muziek en koren die je laten genieten op de diverse terrassen. Kortom: Wanneer kunnen we jou op de Fair begroeten?

Country & Garden Fair Verwolde

Huis Verwolde:

De geschiedenis van Verwolde gaat terug tot de middeleeuwen. Het huidige huis is in 1776 gebouwd in een toen voor Gelderland bijzonder stijl. Namelijk de geheel nieuwe neoclassicistische stijl. In het huis hebben wel zes generaties van de familie Van der Borch gewoond. Tot in 1977. Het huis lijkt zo weggenomen te zijn van de set uit de serie Downton Abbey. Het huis is twee eeuwen bewoond geweest door één adellijke familie. En het is volledig ingericht geweest. Zoals de personeelsvertrekken in het onderhuis tot en met de kinderkamer op de bovenverdieping. Er is nog opvallend veel van het oorspronkelijke neoclassicistische interieur bewaard gebleven. Alle vertrekken zijn namelijk in historische trant ingericht. Zoals de dienstvertrekken in het onderhuis tot de woon- en ontvangstruimten op de verdieping. Daarnaast is het huis het middelpunt van een schitterend landgoed. Het wordt onder andere omringd door een park met een pinetum (naaldbomentuin). En verder prachtige gazons, kleurrijke bloemborders, een eigen bos en een vijver.

Uit welke Opties kun je kiezen:

  • Dealoptie 1: Entreeticket vanaf 15 jaar van 18,50 voor maar 16,50
  • Dealoptie 2: Entreeticket 7 tot en met 14 jaar van 12,50 voor maar 9,00
  • Dealoptie 3: Entreeticket vanaf 15 jaar (zonder bezoek Huis Verwolde) van 13,50 voor maar 10,00
  • Dealoptie 4: Entreeticket 7 tot en met 14 jaar (zonder bezoek Huis Verwolde) van 5,00 voor maar 4,00
  • Kinderen tot en met 6 jaar hebben gratis toegang

Klik hier om je entree ticket voor de Country & Garden Fair in Verwolde te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in andere markten en beurzen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

do 9 t/m zo 12 mei 2024

Openingstijden

- Donderdag (Hemelvaartsdag) 9 mei: 10.00 – 18.00 uur
- Vrijdag 10 mei: 10.00 – 18.00 uur
- Zaterdag 11 mei: 10.00 – 18.0 uur
- Zondag 12 mei: 10.00 – 18.00 uur

Prijs

Van 18,50 voor maar 16,50
Kinderen tot en met 6 jaar oud zijn gratis

Locatie

Country & Garden Fair
Jonker Emilelaan 4
7245 TL Laren
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com