Wat is er romantischer dan samen hand in hand over hand strand lopen terwijl de zon ondergaat in de golvende zee? Een villa huren en elke avond samen genieten van de mooiste zonsondergang! Denk je nu dat je daarvoor een vakantie in het buitenland moet boeken? Niets is minder waar, ook in eigen land kun je genieten van de meest prachtige stranden en zwoele avonden in het zand. Wil jij samen met je partner de meest romantische vakantie beleven? Op deze plekken in Nederland vind je de mooiste zonsondergangen!

De provincie Zeeland:

Wil je een vakantiehuis Nederland boeken, denk dan zeker eens aan de provincie Zeeland. Hier vind je mooie stranden, waar je de hele dag van en met elkaar kunt genieten. Een picknick op het strand, een verkoelende duik in de zee, een boottocht, een zomerse cocktail bij een van de strandtenten. Maar natuurlijk ook samen weg zwijmelen terwijl de zon in de avond verdwijnt in de zee. Een van de mooiste plekjes om te genieten van een zonsondergang in Zeeland is het eiland Tholen. Hier zijn nog verlaten strandjes te vinden waar jullie helemaal alleen kunnen zijn. Maar ook Vlissingen is een aanrader voor een prachtige zonsondergang.

De mooiste zonsondergang

De mooiste zonsondergang op Texel:

Op het Waddeneiland Texel zijn mooie plekken om te verblijven, ook grote vakantiehuizen waar je alle ruimte hebt voor jezelf. Texel heeft maar liefst dertig kilometer strand te bieden en er is dan ook altijd wel een mooie plekje om in de avond te genieten van een romantische zonsondergang. Overdag kun je er genieten van de prachtige natuur, musea bezoeken of lekker een dagje doorbrengen op het strand en lekker zonnen, zwemmen en misschien wel surfen of kitesurfen. Ook leuk: ga samen vliegeren op het Texelse strand. En aan het einde van de dag blijf je natuurlijk nog even samen nagenieten op een strandlaken, of met een lange wandeling op je blote voeten. En daar istie dan: de prachtige zonsondergang.

De mooiste zonsondergang op Scheveningen:

Scheveningen is een prachtige en bruisende stad waar je van alles kunt ondernemen. Aan de pier van Scheveningen vind je leuke musea, winkels en tal van gezellige strandtentjes. Leuk voor een gezellig dagje uit! Wanneer je de avond afsluit met een hapje en drankje in de strandtent Barbarossa, kun je gewoon gezellig blijven zitten en wachten tot de zon ondergaat in de Noordzee. Vanaf hier heb je namelijk een prachtig uitzicht op de zonsondergang. Nadat je een voldaan bent na een heerlijke dag te hebben gehad, is het bijzonder relaxt om de dag af te sluiten met een gezellige of romantische hotelovernachting.