De gezelligste kerstmarkt van Nederland!


Reis ook mee met de bus voor een dagje Kerstmarkt Valkenburg is dé leukste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland! Lekker relaxt struinen langs gezellig ingerichte kerstkraampjes en chalets. Met een enorm aanbod aan kerstartikelen, kerstkado’s, lekkernijen en gluhwein. En dat voor het hele gezin. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder goedkoop je dagje weg met de bus reserveren voor slechts 34,95.

Klik ook hier om je busreis naar de Kerstmarkt Valkenburg te reserveren.

Kerstmarkt Valkenburg

Kerstmarkt Valkenburg:

Jaarlijks wordt dé kerstmarkt van Nederland georganiseerd in Valkenburg. Als je deze busreis reserveert heb je voldoende tijd (9 uur) om over deze markt te slenteren. Deze markt is dan ook de plek waar je de nieuwste kerst gadgets kunt scoren, leuke kerstkado’s en de nieuwste trends op het gebied van kerst kunt vinden. Een kerstmarkt is er natuurlijk ook om je smaakpapillen te verwennen met heerlijke warme wafels, oliebollen, crêpes en churros. Beleef ook de kerstmarkt in de fluweelengrot. Die is volledig in kerstsferen ingericht met duizenden lichtjes, kerstbomen en prachtige decoraties langs indrukwekkende wandschilderingen.

Wat kun je verwachten van de Kerstmarkt Valkenburg:

In Valkenburg kun je een sfeervolle kerstmarkt bezoeken. De markt wordt georganiseerd in het hartje van Valkenburg. Het is een ideaal dagje uit voor het hele gezin. Kijk bijvoorbeeld je ogen uit in het MergelRijk. Daar kun je onder andere levensgrote mergelsculpturen bewonderen. En beleef het 25 meter lange kerstverhaal in miniatuur. ’s Avonds, op woensdag vanaf 19.00 uur en op zaterdag vanaf 19.30 uur, begint de parade met het thema “Christmas Fairytales”. Natuurlijk kunt je er ook voor kiezen om heerlijk te struinen door de knusse winkelstraatjes langs bijzonder boetiekjes. Kortom genieten van de kerstsfeer in Valkenburg.

Valkenburg

Wat is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar

Wat is exclusief:

  • SGR bijdrage
  • Reserveringskosten
  • Calamiteitenfonds
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Overige verzorging

Klik ook hier om je busreis naar de Kerstmarkt Valkenburg te reserveren.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in kerstmarkten naar bijvoorbeeld:

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 19 november t/m za 7 januari 2023

Prijs

34,95

Locatie

Valkenburg
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com