4,51 Korting!


Voor het allerleukste uitje voor de hele familie in Limburg breng je een bezoek aan Kinderstad Heerlen. Goedkope tickets kun je nu met wel 33% voordeel bestellen via DagjeuitPagina.nl van 13,50 voor slechts 8,99. Dat scheelt je dan al gauw 4,51 per toegangskaartje.

Klik ook hier om je entree tickets voor Kinderstad Heerlen te bestellen.

Kinderstad Heerlen:

Het meest bijzonder leuke van Kinderstad is dat de kinderen er de baas zijn.  Kinderstad is een super leuk pretpark waar je vele soorten attracties kunt vinden. Je kunt er de hele dag rondjes draaien in de draaimolen totdat je er misselijk van wordt tot en met het beleven van spannende avonturen in de wildwater baan. Hou jij het daar droog of wordt het een nat pak? Daarnaast is het wel heel erg leuk dat het pretpark het gehele jaar open is, zelfs tijdens de kerstdagen.

Leuke attracties voor iedereen in kinderstad Heerlen

Wist je dat:

Wist je dat er sinds december 2019 een nieuwe attractie bij is gekomen in Kinderstad Heerlen? Deze attractie heet Freefall. In de Freefall ga je héél hoog de toren in totdat je het dak bijna raakt. Als je hoog in de lucht een paar rondjes hebt gedraaid en bovendien van het uitzicht hebt genoten, val je onverwachts meters naar beneden. Durf jij het aan om in deze nieuwe attractie te gaan?

Roetsjes, glijden en genieten

Attracties in Kinderstad Heerlen:

Diverse leuke en spannende attracties staan er op je te wachten. Van de nieuwste achtbaan bijvoorbeeld die Spinning Coaster heet en de nieuwe Freefall tot en met  de botsauto’s en de spannende wilwater baan. Voor iedereen is er wel een leuke en geschikte attractie bij. Ook voor de allerkleinsten zijn er leuke speeltoestellen. Kom maar gauw eens langs om te spelen!

In de botsauto's moet je wel een gordel dragen

Feestje in Kinderstad Heerlen:

Heb je binnenkort ook een gezellig feestje te vieren of ben je nog op zoek naar een leuke bestemming voor je schoolreisje? Ook daarvoor kun je prima in Kinderstad terecht.

Klik ook hier om je entree tickets voor Kinderstad Heerlen te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder ook naar of waren geïnteresseerd in Mondo Verde in Landgraaf, Dippie Doe in Best en Kasteel Heeswijk in Heeswijk Dinther.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)FamilieGroepen
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 10 t/m do 27 juni 2024

Openingstijden

Dagelijks 10.00 - 18.00 uur

Prijs

Van 13,50 voor slechts 8,99
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Kinderstad Heerlen
Parallelweg 4
6411 ND Heerlen
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com