7,50 Korting!


Halloween event Villains VII. Wil je tijdens het aankomende halloween seizoen eens heerlijk griezelen? En de stuipen op het lijf gejaagd krijgen? Kom dan naar één van de gezelligste familieparken van Nederland, Mondo Verde in Landgraaf. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu korting krijgen op je entree tickets tot wel 36% van 27,50 voor 17,50. Dat scheelt je dus al gauw 10,00 per entree ticket. En wachten in de rij voor de kassa’s

Klik hier om je entree tickets voor het Halloween event “Villains VII” in familie pretpark Mondo Verde in Landgraaf te bestellen.

Bekijk voor een sfeerimpressie onderstaande film van een Villains editie uit 2015.

Halloween event Villains VII:

Het anders zo lieflijke en gezellige familiepark Mono Verde verandert in het weekeind van 21 en 22 oktober 2022 in een duistere, onheilspellende, spannende en lugubere omgeving. Eén waar je werkelijk van alles kunt verwachten en tegenkomen. Je bent op zijn minst stalen zenuwen nodig om de, in andere tijden serene rust op de reguliere wandelroute, te kunnen bewandelen. De tour gaat via een aantal scary zones. Zoals bijvoorbeeld The Mine, Black Forest, Fear, Devil Night: The Crows, The Villains, The Haunted Dollhouse en Fairground of Dread.  Het is natuurlijk maar de vraag tot hoever je komt …………………… Durf jij deze uitdaging aan? Alleen thuisblijven is tijdens halloween natuurlijk geen optie. Denk er wel om tijdens de tour vooral niet achter te blijven of elkaar uit het oog te verliezen! Want voordat je het weet……………???

Laat je de stuipen op het lijf jagen tijdens een halloween event.

Halloween Event 2022:

Ontdek de aantrekkingskracht van scary zones en voel je hart sneller kloppen tijdens een bezoek aan deze griezelige maar gezellige locatie. Halloween is te griezelig om alleen thuis te zitten, te spannend, te uniek, te outrageous, te leuk om niet te vieren, toch? Kortom; Kom je ook  je portie stuipen-op-het-lijf scoren bij Mondo Verde in Landgraaf.? De anders zo serene wandelroute van die wonderbaarlijke wereldtuin verandert in dat weekend als de duisternis valt in een onheilspellende tour door een akelig gebied met nieuwe scary zones: Voodoo, Carnevil freaks, Hellgate, Dark, Clinic of Decay en Unholy Ground.

Geldigheid Entree Tickets Halloween Event 2022:

Deze aanbieding geldt voor het event op vrijdag 21 of zaterdag 22 oktober 2022 van 19:00 tot 23:00 uur.

Villains V in Mondo Verde, Landgraaf.

NB: Jezelf beperkt grimeren is wel toegestaan, maar maskers en halfmaskers zijn niet toegestaan.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Halloween event “Villains VII” in familie pretpark Mondo Verde in Landgraaf te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder ook naar of waren geïnteresseerd  andere Halloween festiviteiten.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 21 t/m za 22 oktober 2022

Openingstijden

19.00 - 23.00 uur

Prijs

Van 27,50 voor maar 17,50

Locatie

Mondo Verde Landgraaf
Groene Wereld 10
6372 PW Landgraaf
Meer informatie / boeken


Booking.com