39% Korting!

Halloween event Villains V. Wil je tijdens het aankomende halloween seizoen eens heerlijk griezelen en de stuipen op het lijf gejaagd krijgen? Kom dan naar één van de gezelligste familieparken van Nederland, Mondo Verde in Landgraaf. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu korting krijgen op je entree tickets tot wel 39% van €26,50 voor vanaf €15,99.

Klik hier om je entree tickets voor het Halloween event “Villains V” in familie pretpark Mondo Verde in Landgraaf te bestellen.

Bekijk voor een sfeerimpressie onderstaande film van een Villains editie uit 2015.

Halloween event Villains V:

Het anders zo lieflijke en gezellige familiepark Mono Verde verandert in het weekeind van 25 en 26 oktober in een duistere, onheilspellende, spannende en lugubere omgeving waar je werkelijk van alles kunt verwachten en tegenkomen. Je bent op zijn minst stalen zenuwen nodig om de, in andere tijden serene rust op de reguliere wandelroute, te kunnen bewandelen. De tour gaat via een aantal scary zones, namelijk The Mine, Black Forest, Fear, Devil Night: The Crows, The Villains, The Haunted Dollhouse en Fairground of Dread.  Het is natuurlijk maar de vraag tot hoever je komt …………………… Durf jij deze uitdaging aan? Alleen thuisblijven is tijdens halloween natuurlijk geen optie. Denk eraan om tijdens de tour vooral niet achter te blijven of elkaar uit het oog te verliezen! Voordat je het weet……………???

Laat je de stuipen op het lijf jagen tijdens een halloween event.

Event op vrijdag 25 oktober:

Tijdens het event op vrijdag 25 oktober is er om 00.30 uur een fotoshoot met alle acteurs. Overigens is er die dag geen after party.

Event op zaterdag 26 oktober:

Na het event op zaterdag 26 oktober kun je van 24.00 tot 02.00 heerlijk uit je dag gaan tijdens de after party met DJ Jules van Est. Daarnaast kun je nog een leuke foto maken tijdens de The Villains Photoboot! Zowel de after party als de foto sessie vinden plaats in “Hell Hambra”.

Villains V in Mondo Verde, Landgraaf.

NB: Jezelf beperkt grimeren is wel toegestaan, maar maskers en halfmaskers zijn niet toegestaan.

Klik hier om je entree tickets voor het Halloween event “Villians V” in familie pretpark Mondo Verde in Landgraaf te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 25 t/m za 26 oktober 2019

Openingstijden

19.00 - 02.00 uur

Prijzen

Van €26,50 voor vanaf €15,99

Locatie

Mondo Verde Landgraaf
Groene Wereld 10
6372 PW Landgraaf
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com