Kerstgezelligheid rondom het Vrijthof!


Reis mee met de bus naar de gezellige Kerstmarkt Maastricht. Kerstshoppen op het Vrijthof tijdens de donkere dag voor kerst. Genieten van oliebollen, gluhwein en in kerstsferen versierde straten en pleinen. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig deze busreis reserveren voor slechts vanaf 34,95.

Klik ook hier om je busreis naar de Kerstmarkt Maastricht te reserveren.

Kerstmarkt Maastricht

Kerstmarkt Maastricht:

Na alle vervelende Coronamaatregelen, wordt er gelukkig ook dit jaar weer een kerstmarkt georganiseerd. De kerstmarkt van dit jaar staat in het teken van “Magisch Maastricht”. Op meerdere lokaties op en rondom het Vrijthof wordt de markt deze winter georganiseerd. Overal gezellige houten kraampjes, waar je van alles op het gebied van kerst kunt vinden. De hele stad is versierd met speciale kerstverlichting, net als de etalages. Kortom een heerlijke ontspannen en ongedwongen sfeer in een periode van korte dagen en lange nachten. Kom je ook gauw eens kijken en shoppen?

Wat kun je verwachten van de Kerstmarkt Maastricht:

Overal op de kerstmarkt vind je leuke houten kraampjes. Van lekkernijen tot de nieuwste kerst gadgets kun je daar vinden. Er is een speciaal aangelegde schaatsbaan, waar je een rondje kunt schaatsen. De schaatsbaan is maar liefst 1000m2. Daar kun je geweldig jouw schaats skills uitproberen en laten zien. Verder is er bijvoorbeeld een reuzenrad van wel 45 meter hoog. Van daaruit heb je een geweldig uitzicht over de kerstmarkt en de duizenden lichtjes. Ook de kinderen kunnen zich super varmaken. Speciaal voor de kinderen is er namelijk een reuzen glijbaan.

Maastricht

Andere Bezienswaardigheden Maastricht:

Naast de al genoemde Maastrichtse kerstmarkt is Maastricht de ultieme stad om een terrasje te pakken of op andere wijze te genieten van het bourgondische Limburgse leven. Een aantal mogelijkheden om leuke uitstapjes te ondernemen zijn bijvoorbeeld:

 • Sint Servaas Basiliek. Deze Basiliek is gebouw op het graf van Sint Servaas, de naamgever van de Basiliek en de eerste bisschop van Maastricht.
 • Rondvaart op de Maas: Boek ook eens een rondvaart over de Maas en bekijk de prachtige omgeving van het water. Er zijn diverse arrangementen en mogelijkheden te boeken. Zoals bijvoorbeeld een saturdaynight dinner cruise.
 • Helpoort. Dat is de oudste poort van Nederland en stamt uit 1229.
 • Bisschopsmolen. Een oude nog steeds in werking zijnde watermolen die in het centrum van Maastricht staat.
 • Haven van Maastricht: Ligt op loopafstand van het centrum en staat bekend om zijn gezellige uitgaans gelegenheden.
 • Fort Sint Pieter: Een fort uit begin 1700 wat op de Sint Pietersberg staat. Het fort is te bezoeken evenals het grottenstelsel onder het fort.
 • Mergelgrotten: Een donker grottenstelsel waarin je nog veel terug vind van de heftige tijden die Maastricht heeft moeten doorstaan.

Wat is inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar

Wat is exclusief

 • SGR bijdrage
 • Reserveringskosten
 • Calamiteitenfonds
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige verzorging

Klik ook hier om je busreis naar de Kerstmarkt Maastricht te reserveren.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van dagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geinteresseerd in andere kerstmarkten zoals bijvoorbeeld:

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 3 t/m do 28 december 2023

Prijs

34,95

Locatie

Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com