Vanaf 22,00 Korting!


Kom voor het avontuur met de hele familie naar Toverland en tover je eigen onvergetelijke dag! Tickets met hoge korting van wel 60%, bestel je via DagjeuitPagina.nl van 36,50 voor vanaf 14,50.

Toverland:

Toverland, het land vol tovenarij, toverspreuken, magie, magische extracten, schimmige eilanden en werelden. Kom naar Toverland, laat je toverkunsten zien en betreedt de magische wereld.

NB: In de wintermaanden is alleen het indoor gedeelte geopend!

Klik ook hier om je entree tickets voor Toverland te boeken.

De magische werelden van Toverland in Sevenum zijn opgedeeld in 6 magische werelden.

De wereld Land van Toos:

Ook bij minder goed weer kun je hier super vertoeven. Het Land van Toos Toverhoed is een een overdekt speelparadijs, helemaal vol met attracties waarop en waarmee je kunt geweldig kunt klauteren, klimmen, ravotten, schommelen en spelen. Maak je eigen feestje zo lang en zo spannend als je maar wil!

Ook indoor kun je veel pret hebben in Toverland

De wereld Magic Forest:

Het magische woud, voor de echte klauter kanjer. Test je motoriek in Villa Fiasko, een betoverd huis vol hindernissen.  Laveer de boomstam over de Backstroke, want dat is een spectaculaire wildwater baan. Hou je het droog of wordt het toch een nat pak?

De wildwaterbaan van Toverland.

De wereld Troy Area:

De echte thrillseakers, durfals en adrenalinejunks betreden de wereld van Troy Area. Hier kun je je angsten trotseren in de houten attracties, gebaseerd op de legende van de strijders van Troje die in het enorme grote houten paard kropen, zodat ze vijand konden verassen. Strijdt je ook mee voor de overwinning?

Spannende rides in Attractiepark Toverland.

De wereld Magische Valei:

Proef de sfeer in de wereld van de Magische Valei. Speciaal voor de liefhebbers van magie. Hiervoor hoef je echt geen diehard te zijn want hier kun je ontspannen en relaxed genieten van de kleurrijke attracties.

Prachtige attracties

De wereld Avalon:

Behoor jij tot de uitverkorenen die het mistige en in nevelen gehulde land van Avalon mogen bezoeken? Breng de Keltische legende ook tot leven in dit super nieuwe thema gebied. 

De wereld Port Laguna:

Toverland heet niet voor niets Toverland, want de magische wereld In het havenstadje van Port Laguna staat geheel in het teken van toveren. 

Klik ook hier om je entree tickets voor Toverland te boeken.

Parkeren bij Toverland:

Een parkeerkaart om je eigen auto te kunnen parkeren bij het attractiepark kost 10,00 en kun je samen met de entree tickets bestellen.

Anderen keken ook naar:

Andere bezoekers bekeken ook of waren onder andere geïnteresseerd in Attractiepark Slagharen, Piratenpark Het Arsenaal in Vlissingen, Pretpark Duinrell in Wassenaar en Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 14 t/m vr 25 februari 2022

Openingstijden

Dagelijks geopend om 10.00 uur
Afhankelijk van het seizoen gesloten om 17.00 uur of later.
Let op! In verband met de Corona maatregelen kunnen openeningstijden veranderen.
Check daarom eerst de website.

Prijs

Van 36,50 voor slechts vanaf 14,50

Locatie

Attractiepark Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum
Meer informatie / boeken


Booking.com