Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Altijd al eens in een echt kasteel willen overnachten? Dan is dit arrangement perfect voor jou! Fletcher Landgoed Hotel Renesse is gelegen op een prachtig landgoed op slechts 12 minuten lopen van het strand van Renesse. Het arrangement duurt 3 dagen en voorziet je elke ochtend van een uitgebreid ontbijt en één avond geniet je van een 3-gangendiner. Perfect voor Valentijnsdag of als je gewoon even wil uitwaaien op het strand.

Deze deal is inclusief

  • 2 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijt
  • 1x 3-gangendiner

Omgeving

Renesse

Dit dorp ligt op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland en wordt omringd door een mooie omgeving. De Noordzee en het Grevelingenmeer bevinden zich op een kleine afstand. Het strand van Renesse is 17 kilometer lang, ideaal voor een lange wandeling. Daarnaast kun je in het centrum winkelen in leuke boetiekjes en genieten van culinaire hoogstandjes in één van de vele sfeervolle restaurants.

Zierikzee

Zierikzee ligt aan de Oosterschelde en telt maar liefst 568 monumenten. Naast het bezichtigen van de vele monumenten is het ook mogelijk om het oudste Zeeuwse woonhuis, Haene, te bewonderen of een bezoek te brengen aan de enige nog bestaande Zeeuwse vismarkt. Daarnaast kun je in Zierikzee zeehonden spotten en de Sint Lievensmonstertoren bezoeken. Vergeet niet om één van de specialiteiten te proeven: de Zeeuwse Bolus of een palingbroodje.

Middelburg

De hoofdstad van de provincie Zeeland is ontstaan in de 9e eeuw en hier werd al snel een ringwalburg omheen gebouwd om het tegen indringers te beschermen. Nadat de dreiging van landveroveraars was geweken, kon de burcht gaan profiteren van haar gunstige ligging aan het water. De burcht ontwikkelde zich al snel tot handelscentrum en omdat het de middelste burcht van het schiereiland Walcheren is, is de stad Middelburg genoemd. Ten tijde van de VOC was Middelburg, na Amsterdam, de belangrijkste stad van Nederland. Er werden namelijk ruim 300 schepen gebouwd in 200 jaar tijd. In het centrum van Middelburg zijn nog panden te bewonderen die uit die periode stammen. In het midden van de stad ligt de prachtige abdij van Middelburg dat bestaat uit vier grote en één kleine toren, diverse poorten en een centraal plein met grote bomen. De Lange Jan is de bekendste toren van het complex, het is 90 meter hoog en telt 207 traptreden. Op heldere dagen word je na een stevige klim getrakteerd op een adembenemend uitzicht over het gehele schiereiland. Ook het Oude Stadhuis, welke aan de Markt ligt, is een aanrader en behoort niet voor niets tot één van de mooiste gebouwen van Nederland. Het wordt gekenmerkt door gotische venters, torentjes, rood-witte luiken en vijfentwintig beelden van Zeeuwse grav(inn)en.

Het Fletcher Landgoed Hotel Renesse is gevestigd in een kasteel uit de 14e eeuw op een groot privéterrein. Binnen 12 minuten ben je op het strand van Renesse. Het hotel beschikt over een à la carte restaurant, een bar, gratis WiFi, gratis parkeren en rookvrije kamers.

Klik hier om je korte vakantie Zeeland te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

wo 24 januari t/m wo 18 april 2018

Prijs

V.a. €69,=
V.a. €69,=

Locatie

Fletcher Landgoed Hotel Renesse
Stoofwekken 5
4325 BC Renesse






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com