Dag 1 Heenreis en bezoek Gent

Vanaf ons verzamelpunt rijden we naar Gent waar we in de loop van de middag arriveren. Gent is een sfeervolle, typisch Vlaamse stad met een rijke geschiedenis. Onze chauffeur zet u af in Gent zodat u deze mooie stad zelf kunt ontdekken. Het imposante Gravensteen is een voormalig middeleeuws kasteel. Gent heeft ook leuke winkelstraten en heerlijke restaurants. Het vele water dat door de binnenstad stroomt, mondt uit in de oude haven aan de Graslei. U kunt een boottocht over de reien (grachten) maken. Na dit bezoek rijden we naar ons hotel in Sint Niklaas. ’s Avonds kunt u in de bar of op het terras genieten van een lekker drankje.

Dag 2 Kennismaking Brussel

Vandaag bezoeken we de Belgische hoofdstad Brussel. Bij aankomst in de stad kunt u een stadsrondrit door Brussel maken. Met onze touringcar maken we een ontdekkingstocht langs de mooie bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Hierna volgt een stadswandeling onder leiding van een gids. U ziet onder andere de Grote Markt, de chique winkelgalerij St. Hubertus en Manneken Pis. Aan het eind van de middag wordt u naar het Atomium gebracht. Hier kunt u genieten van een panoramisch uitzicht.

De stadstour Brussel dient bij boeking te worden doorgegeven.

Dag 3 Bezoek Brugge

´s Ochtends kunt u genieten van een lekker ontbijt in het hotel. Na het ontbijt brengt de chauffeur u naar Brugge, ook wel het Venetiè van het Noorden genoemd. De historische binnenstad werd in 2000 door UNESCO opgenomen op de werelderfgoedlijst. Het middeleeuwse stratenpatroon, de fraaie grachten, verstilde hofjes en monumentale gebouwen maken Brugge tot een unieke trekpleister. U kunt de dag naar eigen inzicht indelen. `s Middags kunt u bijvoorbeeld een boottocht over de Brugse reien of een rit met de paardenkoets door het centrum maken. U kunt ook een bezoek brengen aan het chocolademuseum, de stadsbrouwerij Straffe Hendrik of gewoon genieten op één van de vele terrasjes.

Dag 4 Antwerpen en terugreis

Vandaag brengen we een bezoek aan Antwerpen. Antwerpen is in de eerste plaats ook een wereldhavenstad. Er zijn dagelijks rondvaarten, waarbij u een indruk krijgt van het gigantische havengebied. Museumliefhebbers kunnen in Antwerpen ook hun hart ophalen. U vindt er onder meer het Diamantpaviljoen, het Rubenshuis en het Scheepvaartmuseum. Het is ook heerlijk genieten op één van de vele terrasjes in de stad. In de loop van de middag vertrekken we vanuit Belgie naar het verzamelpunt waar u nog de gelegenheid krijgt om iets te eten, alvorens u met de servicelijn naar uw opstapplaats wordt gebracht.

Hotel Ibis Sint Niklaas 3*

Het hotel is gelegen in het centrum van Sint Niklaas naast de historische Grote Markt. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten zoals, een bar, terras en een lift. De kamers beschikken over douche en toilet, haardroger, tv, telefoon en airco.

Inbegrepen

 • 3 overnachtingen in een 2-persoonskamer
 • 3 maal ontbijtbuffet
 • Begeleiding door uw Nederlands sprekende chauffeur, tevens reisleider
 • Koffie of thee op het verzamelpunt op dag 1
 • Vervoer per Tourist Class touringcar voorzien van airco en toilet

Niet inbegrepen

 • Overige verzorging
 • Afscheidsdiner
 • Toeristenbelasting
 • Entreegelden
 • Reserveringskosten
 • Calamiteitenfonds
 • Toeslag 1-persoonskamer € 85,00

Klik hier om je korte vakantie te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 20 maart t/m za 13 oktober 2018

Locatie

Hotel Ibis
Hemelaertstraat 2
9100 Sint Niklaas, België


Booking.com
Het Laatste Tafeltje