50% Korting!


Leuke hotelaanbieding: Kom lekker goedkoop overnachten bij Fletcher hotels. Een gezellig en romantische verblijf voor 2 of een zakelijke afspraak? Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig een voucher voor een hotel overnachting voor 2 personen plus ontbijt bestellen. Je krijgt dan een korting van 50%. Oftewel je aanbieding is dan van 119,80 voor slechts 59,90. Je hebt keuze uit vele hotels in het hele land.

Klik ook eens hier om je voucher voor deze Hotelaanbieding te bestellen.

Hotelaanbieding:

Heerlijk samen genieten van een korte vakantie in Nederland. Er met zijn tweëen eens even helemaal tussenuit zijn. Dat kun je nu ook voordelig doen met deze aanbieding van Fletcher Hotels. De vouchers voor deze leuke hotelaanbieding kun je verzilveren tot en met 30 november 2020. Je hebt dus nog even de tijd om het hotel van jouw keuze uit te zoeken. En de keuze is tamelijk uitgebreid, want je hebt de keuze uit bijna 100 deelnemende hotels in heel Nederland! Er is dus altijd wel een Fletcher hotel in de regio van jouw voorkeur.

Hotelaanbieding Fletcher Hotels

Hotelaanbieding en een Stedentrip:

Je kunt deze aanbieding op allerlei manieren gebruiken. Eén van de mogelijkheden is om dat te combineren met een aangename stedentrip. Welke stad heb je nog niet gezien, of zou je graag nog eens willen zien? Wat wordt het? Mensen kijken in de rijke smeltkroes van Amsterdam? Moderne architectuur bewonderen in Rotterdam?  Of breng je liever eens een bezoek aan de studentenstad Groningen. Onder andere bekend van het nachtleven waar men geen sluitingstijden kent.

Fietsen en wandelen:

Zoek bijvoorbeeld eens de natuur op. Er zijn verschillende Fletcher Hotels die in nabijheid liggen van natuurparken. Er zijn zelfs Fletcher hotels die dichtbij een Nationaal Park gevestigd zijn. Waar wacht je nog op? Zet de fietsen achterop je fietsendrager. Of pak je meest favoriete wandelschoenen in en kom heerlijk van de rust en veelzijdigheid van de natuur genieten.

Hotelaanbieding met keuze uit bijna 100 hotels

Hotelaanbieding en Cultuur snuiven:

Liefhebber van cultuur? Combineer deze aanbieding bijvoorbeeld met een paar dagen heerlijk cultuur snuiven. En als je dan na een dag musea bezoeken,  historische gebouwen bekijken of op andere wijze cultureel recreëren vermoeid terugkeert, is het fijn om te weten dat je in een goed hotel kunt overnachten. Om de volgende dag weer lekker uitgerust aan een nieuwe culturele dag te kunnen beginnen.

Combinatie:

Maar je mag en kunt natuurlijk ook een combinatie van bovenstaande maken. Of kom bijvoorbeeld en genieten van de diverse faciliteiten die een Fletcher Hotel je biedt.

Klik ook eens hier om je voucher voor deze Hotelaanbieding te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in kortingsvouchers van Spa Sauna en Wellness en Eropuit naar het strand.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 6 april t/m zo 31 oktober 2021

Prijs

59,90
Van 119,80 voor slechts 59,90
Meer informatie / boeken


Booking.com