56% Korting!

Vroegboekaktie! Grote korting op hotelovernachtingen. Is dat niet leuk? Bestel nu je voucher via DagjeuitPagina.nl en betaal slechts €17,50 voor een overnachting.

Klik ook hier om je voucher met grote korting op hotelovernachtingen te bestellen.

Grote korting op Hotelovernachtingen:

Waar zou je een paar dagen door willen brengen en waar wil je overnachten? Aan jou de keuze met deze leuke voordeelaktie. Als je nu je voucher besteldt voor 29 februari 2020 kun je voor slechts €17,50 per persoon een nachtje in één van de aangesloten Fletcher Hotels verblijven. Wat gaat het worden? Aan het strand, bij een Nationaal Park, in het bos of midden in een grote stad? Kies maar een bestemming uit, want er zijn meer dan 95 Fletcher Hotels waar deze leuke aktie voor geldt.

Voor weinig aan de kust met de Vroegboekaktie.

Wat kun je verwachten:

Een hotelovernachting bij één van de meer dan 95 aangesloten Fletcher Hotels, mits je de voucher besteld voor 29 februari 2020. De vouchers zijn tot en met 31 mei in te wisselen, met uitzondering van de feestdagen. Ontbijt, lunch en diner zijn niet inbegrepen. Maar als je dat wilt, makkelijk en eenvoudig bij te reserveren. Vaak ook tegen gereduceerd tarief.

Sommige hotels die meedoen aan de vroegboekaktie hebben wellness faciliteiten.

Fletcher Hotels:

Het leuke van de Fl;etcher Hotels is dat ze vaak in niet alledaagse en authentieke gebouwen zijn gevestigd. Daarnaast zitten ze vaak op unieke plekken, zoals vlakbij het strand of op loopafstand van bezienswaardigheden tijdens een stedentrip. Of ze zijn centraal gelegen ten opzicht van wandel- en fietsroutes. Zo zijn er Fletcher Hotels midden in het Limburgs heuvellandschap, in de bossen van Drenthe, maar ook midden in historische steden met interessante bezienswaardigheden. Het receptie personeel van het hotel van jouw keuze, zal je graag helpen bij het ondernemen van uitstapjes.

Pak nu je grote korting op hotelovernachtingen

Klik ook hier om je voucher met grote korting op hotelovernachtingen te bestellen.

NB 1: Deze aktie geldt uitsluitend voor een boeking per 2 personen.

NB 2: Fletcher Hotel Amsterdam en Duinoord doen niet mee aan deze unieke actie.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

di 19 november t/m zo 31 mei 2020

Prijzen

Slechts €17,50
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com