55% Korting

Boek nu hier je korte vakantie naar een hotel, direct aan het strand gelegen aan het Haringvliet in Hellevoetsluis vanaf €29,50 inclusief ontbijt buffet en gratis WIFI.

Kom ook lekker zorgeloos genieten van een korte strand vakantie. Heerlijk genieten van strand, water, natuur, rust en ruimte. Uitwaaien op het strand, heerlijke wandel- of fietstochten maken of een bezienswaardigheid bezoeken tijdens een dagje uit.

Klik hier om je korte strand vakantie te boeken.

Je verblijft tijdens dit arrangement in het Beach Hotel Cape Helius in Hellevoetsluis. Dit hotel beschikt over 53 comfortabele kamers, die ruim zijn ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten. De WIFI is gratis en je auto kun je gratis bij het hotel parkeren. Het hotel beschikt over kamers met uitzicht over het water. Wie weet heb je een kamer met zo’n fantastische vieuw!

Je hotel is een ideale plaats om van hieruit uitstapjes in de omgeving te ondernemen. De omgeving leent zich bij uitstek voor een wandel- of fietstocht. Het voordeel van het Beach Hotel Cape Helius is dat je je eigen fietsen niet mee hoeft te brengen want je kunt eenvoudig fietsen huren bij de receptie van het hotel. Breng ook eens een bezoek aan het vestingstadje Hellevoetsluis. Het heeft een historisch centrum en heeft het Nationaal Brandweer museum binnen haar poorten gevestigd.

Markthal Rotterdam

Een andere mogelijkheid is om een bezoek te brengen aan de stad Rotterdam. Vanuit je hotel ben je zo in het centrum van Rotterdam, een stad met prachtige architectuur, gecreëerd door wereldberoemde architecten. Maak ook eens een rondvaart door de haven van Rotterdam. Ook het voormalige werkeiland Neeltje Jans is beslist een bezoek waard. Van hieruit kun je ook een prachtige boottocht maken. De badplaats Rocanje ligt op circa 6,5 kilometer afstand.

De snelste en makkelijkste manier om Rotterdam te verkennen is wellicht met de Hop-on-Hop-off bus.

Klik hier om je tickets voor de Hop-on-Hop-off bus te boeken.

Vakantie dialyse centrum:

Voor mensen die moeten dialyseren is op vakantie gaan of van een vakantie genieten niet altijd even eenvoudig. Dat geldt natuurlijk ook voor de naasten van een dialyse patiënt. Beach Hotel Cape Helius biedt de mogelijkheid aan dialysepatiënten om toch te kunnen genieten, want het beschikt over een vakantie dialysecentrum wat onderdeel is van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam.

Jachthaven:

Marina Cape Helius is de jachthaven die bij het hotel hoort en ligt in de Helius Haven. Als je ook eens vanaf het water wilt genieten van de rust, de ruimte en vooral de natuur, kun je hier een boot huren en je lekker je eigen gang gaan en het ruime sop kiezen.

Klik hier om je korte strand vakantie te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 4 november t/m zo 31 maart 2019

Prijzen

Van €66,= voor v.a. €29,50

Locatie

Cape Helius Beach Hotel Nieuwe zeedijk 1
3221 LZ
Nieuwe zeedijk 1 Hellevoetsluis


Booking.com
Het Laatste Tafeltje