Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Hotel aan het strand? Kom naar Zeeland en maak ook kennis met het nieuwe Fletcher Strandhotel in Haamstede. Boek nu hier je korte uitwaai- en strandvakantie naar dit nieuwe hotel. Op steenworp van het strand en de Noordzee gelegen. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu een kennismakingsarrangement boeken vanaf 109,00.

Klik ook hier om je Kennismakingsarrangement Hotel aan het Strand te boeken.

Fletcher Hotel aan het Strand:

Je verblijft tijdens dit arrangement in het nieuwe Fletcher Strandhotel in Haamstede. Dit hotel beschikt over diverse soorten kamers. Van luxe kamers tot en met suites. En van tweepersoons kamers voor mindervaliden tot en met familie kamers. Culinair kun je je smaakpapillen verwennen in Bar Bistro DuCo. En na een heerlijke dag genoten te hebben van de omgeving kun je je lichaam en geest lekker ontspannen in Blue Spa (tegen meerprijs). Liever inspannend bezig met je lichaam? Dat kan in de fitness. Overigens is de verwachting dat wellness en fitness pas eind augustus 2020 gereed zijn.

Hotel aan het strand in Haamstede

Wat te doen vanuit een Hotel aan het Strand:

Strand, water, rust en ruimte dat is wat je vindt in Zeeland. Kom ook lekker zorgeloos genieten van een korte strand vakantie. Heerlijk relaxt en ontspannen genieten van al het moois wat Zeeland te bieden heeft. Uitwaaien op het strand of heerlijke wandel- of fietstochten maken. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld om een leuke of interessante bezienswaardigheid te bezoeken tijdens een dagje uit.

Hotel aan het strand boek je via DagjeuitPagina.nl

Wat is inclusief dit Kennismakingsarrangement:

Dit kennismakingsarrangement is inclusief 2 overnachtingen met 2 keer uitgebreid ontbijt. Op de dag dat je arriveert kun je smaakvol genieten van het hoofdgerecht van Fletchers Keuzemenu. Ook inclusief is een pakketjevan de omgeving, waarin onder andere leuke wandel- en fietsroutes staan vermeld. En het parkeren van je auto is eveneens inclusief.

Klik ook hier om je Kennismakingsarrangement Hotel aan het Strand te boeken.

Uitstapjes in de omgeving:

Je hotel is een ideale plaats om van hieruit uitstapjes in de omgeving te ondernemen. De omgeving leent zich bij uitstek voor een wandel- of fietstocht. Verder ben je vlakbij plaatsen zoals Zierikzee en Renesse. Maak ook eens een uitstapje naar het werkeiland Neeltje Jans of het Deltapark Neeltje Jans. Breng ook eens een bezoek aan het vestingstadje Hellevoetsluis. Het heeft een historisch centrum en heeft het Nationaal Brandweer museum binnen haar poorten gevestigd.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in: Hotelaanbieding voor 2 personen, een 3 daags arrangement in Drenthe en een 2 daagse Stedentrip Haarlem.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

za 1 augustus t/m do 31 december 2020

Prijs

Vanaf 109,00
Vanaf 109,00

Locatie

Strandhotel Haamstede
Torenweg 10
4328 JC Burgh - Haamstede






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com