Zeg rust en ruimte en je zegt Zeeland! Kom heerlijk genieten van een welverdiende korte vakantie in het 4 sterren hotel Grand Hotel ter Duin in Burgh Haamstede.

Burgh Haamstede is de ideale uitvals basis om allerlei uitstapjes te ondernemen. Grand Hotel ter Duin ligt aan de voet van de Zeepeduinen en boswachterij Westerschouwen.  In de Zeepeduinen beginnen diverse langere en kortere wandelroutes. Ook kun je diverse fiets routes volgen. Bij Grand Hotel ter Duin kun je fietsen of elektrische scooters huren om de omgeving en natuur te verkennen.

Het hotel beschikt over een welness centrum met daarin diverse sauna’s een zwembad en een Turks stoombad. Heerlijk om te relaxen en te genieten van je vrijheid. En natuurlijk om stoom af te blazen. Verder zijn er fitness toestellen ter beschikking van de hotel gasten.

Burgh Haamstede is ook een ideale uitvals basis voor een bezoek aan de steden  Brugge, Antwerpen, Gent, Middelburg of Goes. Wat gaat het worden; Shop till you drop, ontspannen cultuur snuiven, lekker een bijzonder Belgisch biertje proeven op een terras, heerlijk uitwaaien op het strand of met een boek in de duinen?

De plaats Burgh Haamstede heeft zelf ook diverse leuke mogelijkheden voor een aktief of ontspannen dagje uit.

Delta Park Neeltje Jans, het leukste waterpark van Nederland is een ideaal dagje uit voor de hele familie. Voor jong en oud is hier wat te doen. Bekijk de zeehondenshow of maak een rondvaart over de Oosterschelde. Voor de echte adrenaline junks;  maak gebruik van de unieke mogelijkheid om te duiken met haaien!

Klik hier om je tickets voor Neeltje Jans alvast te boeken.

Ook de liefhebbers van golf kunnen op een 18 holes baan in Burgh Haamstede terecht. Ben je meer van het klimmen en klauteren? Er is een heus klimbos in Westerschouwen. Bezoek ook Slot Haamstede, een heus kasteel met kasteelgracht.

Kortom: Deze aanbieding voor een korte vakantie in eigen land biedt voor ieder wat wils.

Grand Hotel ter Duin biedt twee soorten kamers. De comfort kamer en de luxe kamer. Deze laatste heeft in de meeste gevallen een balkon of klein terras.

Klik hier om deze Korte Vakantie te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 7 juni t/m vr 21 december 2018

Prijzen

Van €89,= voor v.a. €54,=

Locatie

Grand Hotel ter Duin
Hogeweg 55
4328 PB Burgh-Haamstede

Contact

0111-655200
Het Laatste Tafeltje


Booking.com